«Μέγαρα – Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»: Συγχαρητήρια στους αθλητές Ν. Σκλαβούνου –

Δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»:

O Συνδυασμός «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα» επιθυμεί να συγχαρεί για τις επιδόσεις τους στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που διεξήχθη στα Ιωάννινα από 1η έως και 2 Αυγούστου 2020 τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους και πήγαν τον τόπο μας ψηλά στα σκαλοπάτια των αθλητικών βάθρων, δικαιώνοντας τους Συλλόγους τους, τους προπονητές τους και τους ίδιους προσωπικά καθώς οι θυσίες τους και οι αγωνίες τους απέδωσαν καρπούς

Τον νεαρό αθλητή της Αθλητικής Ένωσης Μεσογείων «ΑΜΕΙΝΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ», αλλά και μέλος της Εθνικής Ομάδας με καταγωγή από τη Νέα Πέραμο Σωτήρη Χύτα, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο άθλημα του Άλματος επί κοντώ ανδρών με επίδοση 4,90.

Την νεαρή αθλήτρια του Α.Ο.Μ. Νεφέλη Σκλαβούνου, για την κατάκτηση Αργυρού Μεταλλίου στις Νεάνιδες (αν και κορασίδα) με επίδοση 3,85 στο Άλμα επί κοντώ.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στις διοικήσεις των Αθλητικών Συλλόγων τόσο του «ΑΜΕΙΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ» όσο και στον Α.Ο.Μ. καθώς και στους προπονητές των εξαιρετικών μας αθλητών Συμεών Αναστασιάδη (Χύτας) και Μανώλη Καραγιάννη (Σκλαβούνου).»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button