Αναστάσιος Καλλιάς: Όλοι μαζί για ένα «Νέο Ξεκίνημα»

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Η εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με ανέδειξε μεταξύ των νέων εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της πόλη μας. Φυσικά αυτό οφείλεται σε εσάς, στον λαό του δήμου Μεγαρέων που με τίμησε με την ψήφο του και που τίμησε και τον συνδυασμό μας φέρνοντάς τον σε θέση νίκης. Νιώθω μέσα απ’ την καρδιά μου τη χαρά να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου και να αναφέρω πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με υπευθυνότητα στα νέα μου καθήκοντα. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως ήρθε η ώρα να επιλέξουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα από ποια κομματική παράταξη προερχόμαστε ή ποιον συνδυασμό υποστηρίζουμε, τον αυριανό δήμαρχο της πόλης μας, ο οποίος θα πρέπει να φροντίζει για την ανάπτυξη, την ευημερία και την προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας και όχι για την υποβάθμισή της. Ήρθε η στιγμή να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Έχουμε χρέος σαν πολίτες τούτου του τόπου να κάνουμε σωστές επιλογές τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Ο δήμαρχος της πόλης δε θα πρέπει να αδρανεί μπροστά στις ανάγκες της και να λάμπει δια της απουσίας των έργων του. Δε θα πρέπει να αδιαφορεί για τις ανάγκες των πολιτών και φυσικά δε θα πρέπει να παραμένει αμέτοχος και απαθής μπροστά στην απειλή της δημόσιας υγείας της περιοχής του απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται (ΧΥΤΥ, καλώδιο). Επίσης, ο δήμαρχος θα πρέπει να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας που δε θα κρατούν  σε ομηρία τους εργαζόμενους (βραχυχρόνιες συμβάσεις έργου), αλλά θα τους εξασφαλίζουν μέλλον και προοπτική. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιος είναι ο κατάλληλος δήμαρχος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα προβλήματα της περιοχής μας.

Ο ιατρός Γιάννης Μαρινάκης έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι διαθέτει αυτή την ικανότητα. Έχει τη θέληση, το όραμα και την εργατικότητα, όπως μαρτυρεί η προηγούμενη θητεία του για να προάγει την ποιότητα ζωής όλων όσων ζουν στην περιοχή μας. Όλοι μαζί, λοιπόν, συμπολίτισσες και συμπολίτες, ας προχωρήσουμε δυναμικά και ενωμένοι για το καλό του τόπου μας και την Κυριακή 2 Ιουνίου να αναδείξουμε τον δήμαρχο που όλοι θέλουμε και όλοι αγαπάμε. Όλοι μαζί, όλος ο λαός, με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα να επιλέξουμε τη νέα διοίκηση της πόλης, τον νέο δήμαρχο που δεν θα είναι άλλος από το δήμαρχο της ανάπτυξης και της προόδου, τον ιατρό Ιωάννη Μαρινάκη!

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους πολίτες,
Αναστάσιος Ιωαν. Καλλιάς
Ιατρός

Παρόμοια άρθρα

Back to top button