Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες και Ιατρικές εξετάσεις για άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες

Η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων στο πλαίσιο της Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας υγείας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, γίνεται επανέναρξη του Προγράμματος των Ψηφιακών Μαστογραφιών,  ύστερα από τη διακοπή λόγω της θερινής περιόδου,  με καθορισμένο ραντεβού.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου για θέματα Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, κ. Κωνσταντίνου Καράμπελα,  οι ενδιαφερόμενες ηλικίας 40 έως 69 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν:

  • Εκκαθαριστικό της Εφορίας με ατομικό εισόδημα έως 6.000 Ευρώ και Οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ με προσαύξηση 1000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι ασφαλισμένες σε κάποιο Ταμείο.

 

Οι μαστογραφίες θα γίνουν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του μαστού», που εδρεύει στην Οδό Τίρυνθος αριθμ. 2 στα Άνω Πατήσια και διαθέτει Ψηφιακό Μαστογράφο.

 

Επίσης γνωστοποιείται ότι, ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με το «Ελληνικό θέατρο», διοργανώνει στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο από  ώρα 09.30  έως 16.30, δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για απόρους και ανασφάλιστους πολίτες.

                                   

Οι ειδικότητες των Ιατρών θα είναι:

Χειρούργος – Ουρολόγος – Δερματολόγος και ΠαιδοΩ.Ρ.Λ. και κάθε Ιατρός θα εξετάζει μέχρι  30 άτομα.

 

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τις δωρεάν μαστογραφίες όσο και τις ιατρικές εξετάσεις και ραντεβού στα Τηλέφωνα: 22960 34876 και 22960 80019

Παρόμοια άρθρα

Back to top button