Με πρωτοβουλία Λ. Κοσμόπουλου παρέμβαση με εκπροσώπους δ. Αττικής για Ναυπηγεία Ελευσίνας

Κοινή παρέμβαση των εκπροσώπων της δυτικής Αττικής με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, αναφέρει δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Την αναγκαιότητα εξυγίανσης και συνέχισης λειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας επεσήμανε ο κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος σε συνάντηση που είχε σήμερα, Παρασκευή 12 Μαρτίου, με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Ελευσίνας.

Κύριο αίτημα των περίπου 600 εργαζομένων, που στηρίζουν μια μονάδα που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας μας, η παρέμβαση των φορέων που ενδιαφέρονται για την λειτουργία των ναυπηγείων, ώστε να προχωρήσει η εξυγίανσή τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναλαμβάνει προς αυτό τον σκοπό πρωτοβουλία να γίνει κοινή παρέμβαση από τους εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης δυτικής Αττικής προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά για την τοπική κοινωνία η υπόθεση των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι: «Οι τοπικές κοινωνίες που ήδη πλήττονται από την κρίση της πανδημίας έχουν ανάγκη από θετικές εξελίξεις στα ζητήματα των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που απασχολούν περίπου 600 εργαζόμενους, συμπολίτες μας. Για αυτό και αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε προς τους αρμόδιους παράγοντες, μαζί με τους αιρετούς της περιοχής μας, για να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της περιοχής μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button