Δωρεάν rapid test στις 6 Μαρτίου στο κτήριο της Περιφέρειας στην Ελευσίνα

Λ. Κοσμόπουλος: «Πρέπει να ελεγχόμαστε όλοι, τηρώντας τα μέτρα θα βγούμε νικητές»

Δωρεάν rapid tests το Σάββατο 6 Μαρτίου στο κτήριο Περιφερειακής Ενότητας δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο με δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Δωρεάν rapid tests θα πραγματοποιηθούν από́ την Περιφέρεια Αττικής το Σάββατο 6 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο κτήριο της Περιφερειακής ΕνότηταςδΔυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78, στην Ελευσίνα.

Η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, διενεργεί́ στην Περιφερειακή Ενότητα δυτικής Αττικής δωρεάν rapid τεστ κορωνοϊού σε όσους κατοίκους της δυτικής Αττικής επιθυμούν να εξεταστούν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος καλώντας όλους τους πολίτες της δυτικής Αττικής να κάνουν το τεστ, ώστε να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανίχνευση του κορωνοϊού, ανέφερε ότι:

«Με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία απέναντι στην κρίσιμη φάση της πανδημίας που διανύουμε, συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, μεριμνούμε για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να βγούμε νικητές».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button