Λ. Κοσμόπουλος: «Βελτίωση των υποδομών για την ασφάλεια όλων των πολιτών»

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής και Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Ενώ η μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζεται και με τις δυνάμεις των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, συνεχίζεται και η εκτέλεση έργων υποδομής, για την ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Αττικής.

Αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει και εκτελούνται έργα ασφαλτοστρώσεων και, συγκεκριμένα, η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου, η οδός Δημ. Ρήγου στην δημοτική κοινότητα Μαγούλας στον Δήμο Ελευσίνας, όπως και η λεωφόρος ΝΑΤΟ. Το έργο της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, πρόκειται να συνεχιστεί και στους υπόλοιπους Δήμους και περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει από την Περιφέρεια Αττικής η εκτέλεση του έργου αποκατάστασης του δικτύου οδοποιίας σε οδούς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όπου εκτελούνται ασφαλτοστρώσεις σε οδούς εντός πόλης. Οι εργασίες αφορούν και την ολοκλήρωση της γέφυρας της Μάνδρας, οδούς στην περιοχή του νεκροταφείου και αναμένεται να δοθούν προς κυκλοφορία στους πολίτες άμεσα.

Σχετικά με τα παραπάνω έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε ότι: «Ενώ πρώτη μας μέριμνα σε αυτή τη δύσκολη φάση είναι η προστασία της υγείας των πολιτών, επιδιώκουμε την βελτίωση των υποδομών. Για την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η οδική ασφάλεια και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν θέματα πρώτης προτεραιότητας.

Τα έργα ασφαλτοστρώσεων εκτελούνται και συνεχίζονται στην πορεία σε όλους τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, με στόχο την λειτουργικότητα και την ασφάλεια του οδικούς δικτύου, για οδηγούς και πεζούς, για όλους τους πολίτες».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button