ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: «Αέρας νίκης Γρ. Σταμούλη στην κατάμεστη κεντρική πλατεία για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου»

Ακολουθεί δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού του Δήμου Μεγαρέων «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Μεγάρων και Νέας Περάμου, Γρηγόρη Σταμούλη, παρουσία όλων των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου τελέσθηκε, ως είθισται, αγιασμός και με την ευλογία και τις ευχές όλων για έναν καθαρό και νικηφόρο προεκλογικό αγώνα, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία Μεγάρων, όπου και είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική ομιλία του Γρηγόρη Σταμούλη.

Τηρώντας τις βασικές αρχές της Διοίκησης για εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης και των αναγκών των πολιτών, αποφασίστηκε να μην κλείσει η 28ης Οκτωβρίου ούτε ένα λεπτό και επελέγη ως χώρος ομιλίας του Δημάρχου η κεντρική πλατεία Μεγάρων.

Γεγονός που όχι μόνο δεν φόβισε κανέναν αλλά επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όλων για μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αφού η πλατεία κατακλύστηκε από πολίτες οι οποίοι έσπευσαν για να ακούσουν την ομιλία του Γρηγόρη Σταμούλη, να γνωρίσουν και να χαιρετίσουν παλαιά και νέα μέλη του συνδυασμού, αλλά κυρίως να επιδοκιμάσουν τα 9 χρόνια επιτυχημένης και χρηστής διοίκησης του Δήμου και να δώσουν με την παρουσία τους και τον εξαιρετικό παλμό συμμετοχής τους την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, αλλά και με την επίγνωση ευθύνης ενώπιον του πολυπληθούς κοινού ανέβηκε στο βήμα και με αέρα νίκης πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική ομιλία, κηρύσσοντας την έναρξη του εκλογικού αγώνα. Ενός αγώνα τον οποίον η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα δώσει με πολιτικό πολιτισμό, με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, συνέπεια και σεβασμό προς τον πολίτη και προς τους συνυποψήφιους, χαρακτηριστικά τα οποία κατείχε άλλωστε 9 χρόνια τώρα που διοικεί τον Δήμο.

Πριν από την έναρξη ομιλίας του δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πέντε ανθρώπους που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη και έχασαν απροσδόκητα τη ζωή τους. Αμέσως μετά και λόγω του πανηγυρικού τόνου που έδωσε η θερμότατη συμμετοχή του κόσμου, ο Δήμαρχος ανταπέδωσε λέγοντας: «…η σημερινή λαοθάλασσα στέλνει το μεγάλο μήνυμα της νίκης.Απόψε φυσάει ο ούριος άνεμος που θα μας φέρει την νίκη.Σήμερα ο κυρίαρχος λαός μίλησε και είπε: Η νίκη είναι της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ…».

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος διοικείται με σταθερότητα, εντιμότητα και συνέπεια, με πρόσωπο που στέκεται δίπλα στον πολίτη με πράξεις, που σέβεται τα χρήματα του ελληνικού λαού και που δεν υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Στο γεγονός επίσης, ότι ο Δήμος ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα και δύσκολα περιστατικά φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών προστατεύοντας τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των πολιτών στο μέτρο που του αναλογεί παρέχοντας το αίσθημα της ασφάλειας στους δημότες.

Κατόπιν αναφέρθηκε και πρότεινε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους τίθεται για τρίτη φορά στην κρίση του κυρίαρχου λαού και ζητά την ψήφο του και έχουν να κάνουν με τη σταθερότητα, την εντιμότητα, τη βαθιά γνώση των θεμάτων του Δήμου και την εφαρμοσμένη τεχνική και εμπειρία επίλυσή τους, τα 83 πραγματοποιημένα έργα και τα 32 δρομολογημένα, αναφερόμενος διεξοδικά σε όλα όσα πρόκειται να γίνουν μέσα στην επόμενη πενταετία. Ένα δημιουργικό πλάνο με όραμα ανάπτυξης, προόδου και αναβάθμισης για τον Δήμο και τις πόλεις του.

Τέλος, και αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία με ένα τόσο δυναμικό «παρών», έκλεισε την ομιλία του συναισθηματικά φορτισμένος, αναφερόμενος στη σύζυγό του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό ζήτημα υγείας, λέγοντας:

«ο Δήμος αποτελεί οικογένεια, που εδώ και 9 χρόνια μου έχετε δώσει με την κυρίαρχη ψήφο σας τον τιμητικό ρόλο να φροντίζω για την ασφάλειά της, την ευημερία της και την ανάπτυξή της.Μέσα, όμως σε όλα αυτά υπάρχει και η δική μου οικογένεια, το στήριγμα μου, που θέλω να ευχαριστήσω και να στείλω μία μεγάλη αγκαλιά και ένα θερμό φιλί προς τον άνθρωπο, που με στήριξε σε όλους τους αγώνες τόσο στον οικογενειακό, όσο και στον στρατιωτικό και πολιτικό στίβο. Στον άνθρωπο που πάντα ήταν δίπλα μου στήριγμα μεγάλο και απόψε είναι εδώ δίπλα.Μπορεί όχι σωματικά αλλά σίγουρα νοερά. Στην σύντροφό και συνοδοιπόρο της ζωής, στην ηρωΐδα γυναίκα μου, Κατερίνα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button