Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 23/24 Απριλίου 2016 το πέμπτο κατά σειρά τουρνουά μπάσκετ 3οn3, αποτελώντας πόλο έλξης για τα παιδιά τόσο των Μεγάρων όσο και της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Θεοδώρων και Νέας Περάμου, γεμίζοντας έτσι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας!

 

Ο Γυμναστικός έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν το "Ευ Αγωνίζεσθαι" μέσα από το παιχνίδι.
 

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου εξήγησε στα παιδιά ότι ένας τρόπος για να κερδίσουν είναι να επιλέγουν την συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία τους και να αγωνίζονται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αποκομίζοντας έτσι την εμπειρία, η οποία θα τα οδηγήσει στην αλλαγή τρόπου σκέψεως και συμπεριφοράς. Κατ' αυτόν τον τρόπο κερδίζεται το παιδί ως άνθρωπος πρώτα και μετά ως αθλητής.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια ελευθέρων βολών και σούτ τριών πόντων, με την επιβράβευση των νικητών με μετάλλια από τα ίδια τα παιδιά.
Ο Σύλλογος μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους, ανταμείβοντας έτσι την συμμετοχή τους.
 

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί το κατάστημα αθλητικών ειδών της Ελευσίνας Pro-sportoual για την ευγενή χορηγία του.
 

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς, οι οποίοι τα παρότρυναν και ενθάρρυναν με την παρουσία τους στο γήπεδο!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button