Σάρωσε τα πανελλήνια μετάλλια η Τσιώρη του Α.Γ.Σ Νηρέας

1 Χρυσό μετάλλιο και 3 αργυρά ο τελικός απολογισμός για την αθλήτρια μας Τσιώρη Μαγδαληνή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη 23-24 Απριλίου 2016 στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. Η επιτυχία της αθλήτριάς μας είναι τεραστίων διαστάσεων δεδομένου ότι είχε να ανταγωνιστεί αντιπάλους προερχόμενους από συλλόγους με δεκαετίες Ιστορίας και παράδοσης στην ενόργανη γυμναστική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό θεατών και αντιπάλων.

 

Η δεξιοτέχνης αθλήτρια της Σοφίας Τσεγκέλη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Άλμα, αργυρό στη Δοκό Ισορροπίας και αργυρό στο Δίζυγο. Μαζί με την Μαγδαληνή αγωνίστηκαν: η Μαριάννα Κωτσοπούλου,  Αθανασία Καραχάλιου και Νίκη Αξιώτη με αξιοπρέπεια, θάρρος και πάθος δίνοντας μια εικόνα στους θεατές θαυμασμού και σεβασμού ως προς το αγωνιστικό τους επίπεδο.

 

Ο Νηρέας παρόλο που είναι ένας επαρχιακός Σύλλογος από την Νέα Πέραμο, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι, μπορεί να στέκεται ψηλά σε μεγάλες διοργανώσεις και να κερδίζει Πανελλήνιες διακρίσεις.

 

Συγχαρητήρια στο προπονητικό team του Νηρέα κ.κ. Τσεγκέλη Σοφία – Δεληγιάννη Κωνσταντίνα – Μήτσου Μαρία καθώς και όσους ακολούθησαν την αποστολή του Συλλόγου στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

 

Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button