Ακαδημίες Ευκλείδη – 4 παίκτες στον Ατρόμητο Αθηνών

Τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας μας θα επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών για την νέα περίοδο 2014-2015. Συγκεκριμένα επιλέγησαν:  στους παμ-παίδες (γεν. 2001) ο Χρήστος Μουσταφάς, στους προπαίδες (γεν. 2002) ο Κίτσιος Αριστοτέλης και ο Χατζηάδης Αναστάσιος και στα junior (γεν. 2004) ο Λιακόποπουλος Παναγιώτης.

Οι παίκτες μας επιλέχθηκαν κατόπιν αξιολόγησης στα trials που διοργάνωσε η αθηναϊκή ομάδα το τριήμερο 6-8 Ιουνίου για παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί αθλητές που τα 4 τελευταία χρόνια γυμνάζονται με τον προπονητή της ομάδας μας κο Κίτσιο Αναστάσιο, ήδη συμμετέχουν στις προπονήσεις του Ατρομήτου και  θα ενταχθούν πλήρως από την καινούργια σεζόν.

Το ΔΣ και ο προπονητής τους εύχεται δύναμη και τύχη στο νέο τους ξεκίνημα. Η ομάδα του Α.Σ. Ευκλείδη θα είναι αρωγός και στη νέα τους δύσκολη προσπάθεια.

eukleidhs_atromitos

ΣΤΟ FINAL 4  ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ!

Τον τίτλο του πρωταθλητή στις ηλικιακές τους κατηγορίες θα διεκδικήσουν τα τμήματα της ακαδημίας μας παιδικό (γεννηθέντες 1999-2000 με προπονητή το Γιάννη Σιδέρη) και προπαιδικό (γεννηθέντες 2001-2002 με προπονητή τον Τάσο Κίτσιο).

Οι ομάδες μας μετά από αγώνες κατάταξης με σχεδόν όλες τις ακαδημίες της Δυτικής Αττικής αλλά κα με ομάδες από το Λουτράκι και την Κόρινθο που έγιναν από τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι το Μάιο,  θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο 1ο Soccerland Soccer Stars Δυτικής Αττικής. Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο 9×9 DreamSport το Σαββάτο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου από το πρωί.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button