Μαζί με Όραμα: Τριτοκοσμικές εικόνες στο λιμάνι της Νέας Περάμου

Η Νέα Πέραμος τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνει την πλήρη εγκατάλειψη από μια κουρασμένη δημοτική διοίκηση που θυμήθηκε να πράξει στο παρά πέντε των εκλογών όσα δεν έκανε σε μία θητεία. Οι κάτοικοι της Νέας Περάμου αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, δεν πείθονται από τα έργα βιτρίνας ειδικά όταν η προβολή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέχει από την πραγματικότητα. Σαν να μην φτάνει αυτό ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες σαν και αυτές που επισυνάπτουμε. Πλωτοί γερανοί και εγκαταλελειμμένα σκάφη δίνουν την αίσθηση ότι η περιοχή του λιμανιού είναι ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη τριτοκοσμικής χώρας…
Οι νεοπεραμιώτες απαιτούν να αλλάξει αμέσως αυτή η κατάσταση και να απομακρυνθούν όλα όσα τονίζουν την υποβάθμιση που έχει ήδη φέρει η δημοτική διοίκηση του κ. Σταμούλη.
Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ο αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κ. Σταύρος Φωτίου έτρεξε να ανακοινώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Πολύ αργά για δάκρυα και αγώνες που για άλλη μια φορά γίνονται καθυστερημένα.
Η Νέα Πέραμος αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Και θα έρθει από το συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» που με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά θα διοικήσει αναπτυξιακά και με όραμα τον τόπο μας.

Εκ του γραφείου τύπου
«Μαζί με Όραμα»
Δημοτικός Συνδυασμός για το δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button