Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης ψηφοδελτίου του Σύριζα ΠΣ Δ. Αττικής στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων

Τους έξι υποψήφιους βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, παρουσίασε, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κατά τη διάρκεια μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δελτίο τύπου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής. Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ ΔΙΑΝΑ
ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κοινός τόπος των ομιλητών και ομιλητριών ήταν η ανάγκη για πολιτική αλλαγή και στήριξη της κοινωνίας, μέσα από το Συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με την κοινωνία. Ένα συμβόλαιο που εμπεριέχει τις δεσμεύσεις μας για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας μακράς πνοής και στηρίζεται στο τετράπτυχο παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η κοινωνική πλειοψηφία: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Για αυτό το συμβόλαιο, για αυτή τη δέσμευση, οι υποψήφιοί μας και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις, τις περιοδείες και τις ομιλίες σε όλες πόλεις και στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής, θα αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις σκέψεις όλων των πολιτών, από όπου και αν προέρχονται, ότι και να έχουν ψηφίσει το 2019 και θα προτείνει στον καθένα τη λύση που ταιριάζει, μέσα από το Κυβερνητικό του Πρόγραμμα.

Μαζί με τους πολίτες δίνουμε τη μάχη της 21ης Μάη για την Πολιτική Αλλαγή, την Προοδευτική Διακυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη Παντού !

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button