Μαζί με Όραμα: Ένα μεγάλο βήμα για την ύδρευση της Κινέτας είναι πλέον γεγονός

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»:

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε από τον περιφερειάρχη κ. Πατούλη Γεώργιο πως υπεγράφη την 1η Απριλίου 2020 η σύμβαση για την κατασκευή του αγωγού που θα μεταφέρει το νερό της ΕΥΔΑΠ στην Κινέτα. Ο κ. Πατούλης με τις ενέργειες του συνέβαλλε σημαντικά και ουσιαστικά στην υπογραφή της σύμβασης
Οι κάτοικοι της Κινέτας μετά από αναμονή πολλών ετών έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι, καθώς ένα έργο ζωτικής σημασίας, ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, προχωρά ακάθεκτο παρά τις αντιξοότητες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» στάθηκε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην απαίτηση των κατοίκων να αποκτήσει η Κινέτα πόσιμο νερό. Μέχρι σήμερα παρακολουθήσαμε από κοντά κάθε εξέλιξη ενώ είμαστε συνεχώς σε επαφή με τους τοπικούς και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα που σχετίζεται με την υλοποίηση του έργου της υδροδότησης της Κινέτας προκειμένου αυτό να έχει μία αίσια και σύντομη περάτωση.

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες των τελευταίων ετών, και με τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά της κυβέρνησης, η πολύπαθη Κινέτα θα επανέλθει και θα συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς για το δήμο Μεγαρέων αλλά και ελκυστικός τουριστικός προορισμός. Η υδροδότηση των επιχειρήσεων και των οικιών είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής. Τα δε οφέλη που θα προκύψουν από το έργο θα τα απολαύσουμε όλοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη Γεώργιο για τη συμβολή του στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς νερού στην Κινέτα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button