Ο Γιώργος Κώτσηρας στα Μέγαρα ενόψει ευρωεκλογών [βίντεο]

Το Δημαρχείο Μεγάρων και τον δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 30 Μαΐου, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Γιώργος Κώτσηρας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην πόλη των Μεγάρων πριν από τη συνάντησή του με φορείς της πόλης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως επεσήμανε και στον Δήμαρχο είναι επιβεβλημένη η ανάγκη υπενθύμισης στους πολίτες ότι η συμμετοχή στις ευρωεκλογές καθορίζει το μέλλον των πόλεων και την ανάπτυξής τους, καθώς από την Ευρώπη και τους Θεσμούς της αντλούνται και αναζητώνται τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τα οικονομικά εργαλεία αντίστοιχα, που βελτιώνουν τους ρυθμούς ανάπτυξης και βιωσιμότητας των κοινωνιών.

Τόνισε ότι η ΝΔ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, την οποία διατηρεί σε τροχιά ανάπτυξης με την πολιτική της, γεγονός που πρέπει να ενισχυθεί στην κάλπη. Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε και στους νέους οι οποίοι δεν πρέπει να αγνοήσουν τη δύναμη της ψήφου τους και να συμμετάσχουν κατά το δυνατό περισσότεροι.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνο, μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και στο Αστυνομικό Τμήμα, και τέλος επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης των Μεγάρων όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συνομιλήσει με πολίτες.

Ο Υφυπουργός κ. Κώτσηρας, στην περιοδεία του στην πόλη των Μεγάρων και στις συναντήσεις που είχε, συνοδευόταν από εκπροσώπους της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής, της ΔΗ. ΤΟ. Μεγάρων – Νέας Περάμου και συνεργάτες του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button