Ευχαριστήρια επιστολή Σπ. Τσιούνη

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2019 του Δήμου Μεγαρέων, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ενέταξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την περίοδο 2019-2023.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εξέφρασαν και εκφράζουν την στήριξη και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους, με στόχο την πρόοδο του τόπου μας. Θα μοχθήσω για να τιμήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους. Στους ανθρώπους που επέλεξαν να τιμήσουν έναν νέο άνθρωπο με όραμα, με νέες ιδέες, με στόχους που θα κληθεί την επόμενη τετραετία να τις ξεδιπλώσει.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ και πάντα με τα νέα δεδομένα που επέφερε στην αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης» απαιτείται η συνεργασία όλων μας, μακριά από μικροπολιτικές και σκοπιμότητες που σαφώς δεν θα οδηγήσουν πουθενά και δεν θα συνεισφέρουν για να ξεπεραστούν, οι όποιοι σκόπελοι προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη που με τίμησε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του. Κλείνοντας συγχαίρω όλους τους δημοτικούς συμβούλους, επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες, που μαζί θα δουλέψουμε για το καλό της πόλης την επόμενη τετραετία.

Με εκτίμηση,
ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Ένωση Πολιτών»
Σπυρίδων Π. Τσιούνης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button