Λύση στο θέμα της αδειοδότησης των καταστημάτων στη Νέα Πέραμο

Τέρμα στη χρόνια ταλαιπωρία των καταστηματαρχών της Νέας Περάμου σχετικά με το πρόβλημα της αδειοδότησης των καταστημάτων φέρεται ότι θα δώσει σύντομα ο Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, όπως διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, που τον επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 γι’ αυτό το ζήτημα, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργο Πάντζα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Σταμούλης δήλωσε:
«Θετική απόλυτα ήταν η τοποθέτηση του Υπουργού μετά την εισήγησή μας στο μεγάλο πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τους καταστηματάρχες και την τοπική κοινωνία της Νέας Περάμου και αφορά την αδειοδότηση των καταστημάτων.
Ο κ. Σταθάκης προτίθεται άμεσα με τροποποίηση να εγκρίνει προσωρινά την παράταση του ισχύοντος Νόμου ( Ν 4178/13), που θα δίνει διορία να προσαρμοστούν και να ρυθμίσουν οι ενδιαφερόμενοι τις εκκρεμότητές τους. Η ενέργεια του κ. Υπουργού θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση σε όλους τους νέους καταστηματάρχες της Νέας Περάμου, που έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις πλημύρες.
Τέλος, θέλω από καρδιάς να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργο Πάντζα, που χθές ήταν παρών στη συνάντηση με τον κ. Σταθάκη, όπως και για την υποστήριξη γενικώς, που δίνει στο Δήμο οσάκις έχει χρειαστεί.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button