Ημερίδα με θέμα «AIDS το Τελευταίο Ταμπού» από τον ιατρό Π. Μπάρλα

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS/HIV, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Θέογνις» ημερίδα με θέμα «AIDS το Τελευταίο Ταμπού», στην οποία διοργανωτής και κύριος εισηγητής ήταν ο γενικός ιατρός Παναγιώτης Μπάρλας.

Η ημερίδα είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό μη ειδικών σχετικά με τη νόσο που προκαλεί ο ιός HIV, τόσο από ιατρική σκοπιά και επιδημιολογικά δεδομένα όσο και από μια κοινωνικοπολιτισμική προσέγγιση μέσα από ένα άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ.

Την ημερίδα συντόνιζε η συμβολαιογράφος Πηνελόπη Σάλτα – Κολλιαλή, η οποία στην εισαγωγή της προλόγισε τον κ. Μπάρλα κάνοντας προσωπικές αναφορές για το πρόσωπό του, εστιάζοντας στο πόσο έχει βοηθήσει, μέσω της ιδιότητάς του ως γιατρός, πολίτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον κ. Μπάρλα ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα» κ. Ιωάννης Μαρινάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Στρατούρης, Γιάννης Δημητρακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button