ΛΕΜΜ: «Πόνος, θλίψη και οργή για την καταστροφή του τόπου μας»

Ανακοίνωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων

Με μεγάλο πόνο, θλίψη και οργή προσπαθούμε να βρούμε λέξεις και κουράγιο ώστε να αποτυπώσουμε την καταστροφή από την πυρκαγιά στον τόπο μας.

Σχεδόν 40 χρόνια σαν ΛΕΜΜ έχουμε εξερευνήσει, τόσο οι ίδιοι, αλλά και φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου σε αυτά τα υπέροχα και μοναδικά μέρη τα οποία δεν υπάρχουν πια.

Πάντα σκέψη και μέλημά μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και θα είναι η «ΠΡΟΛΗΨΗ» και η «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμμαχό μας τις αρμόδιες αρχές.
Αιτήσεις, προφορική ενόχληση ακόμα και προσωπικές επαφές για άνοιγμα δασικών δρόμων που είχαν κλείσει και δημιουργία ζωνών για την πρόληψη πυρκαγιών. Η απάντηση πάντα αρνητική με ΦΘΗΝΕΣ δικαιολογίες τις οποίες πληρώσαμε στο τέλος ΑΚΡΙΒΑ.

Σαν ΛΕΜΜ καλούμε και τους άλλους φορείς και συλλόγους του τόπου μας σε ανοικτό διάλογο ΑΜΕΣΑ με τις αρμόδιες αρχές για κοινό μέτωπο αντιμετώπισης αλλά και ανάληψης ευθυνών και εξηγήσεων από την πλευρά τους.

Τέλος να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντί σας σε μελλοντικά σχέδια για εμπορική εκμετάλλευση των Γερανείων και της ευρύτερης περιοχής.

Με εκτίμηση
ΛΕ.Μ.Μ. (Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεγάρων).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button