Νηρηίς: «Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση ολοκληρώθηκε η σεζόν»

Ο Α.Σ. Νηρηίς με δελτίο τύπου ενημερώνει για την τελετή λήξης της σεζόν που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων.

«Την Κυριακή 16 Ιουνίου έλαβε χώρα η καλοκαιρινή γιορτή του Α.Σ.ΝΗΡΗΙΣ παρουσία του δημάρχου Μεγαρέων, Παναγιώτη Μαργέτη, που πραγματοποίησε τη βράβευση των αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες στους αγώνες την τρέχουσα σεζόν!

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και απόλαυσε ένα μοναδικό θέαμα από τις 150 αθλήτριες του συλλόγου.

Ατομικά πρόγραμμα από το αγωνιστικό τμήμα, ομαδικά προγράμματα από τα τμήματα των ακαδημιών, όμορφες χορογραφίες από τα Teams Festival και τις cheerleaders που ξεσήκωσαν τον κόσμο. Τα εντυπωσιακά κορμάκια, οι ξεχωριστές μουσικές, ο φωτισμός και τα σκηνικά συνέθεσαν ένα ποιοτικό παζλ και απογείωσαν τη δουλειά παιδιών και προπονητών.

Φυσικά πίσω απ’ όλο αυτό κρύβεται η σκληρή δουλειά, αμέτρητες ώρες προπονήσεων αλλά και πολλή μεγάλη προσπάθεια με μοναδικό στόχο την εξέλιξη των παιδιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του συλλόγου μας: την Σοφιάνα Νικολάου, την Κέλλυ Δρίτσα, τον Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος (δάσκαλος μπαλέτου), καθώς και όλους τους συντελεστές για την πολύτιμη, σιωπηλή βοήθειά τους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button