Λαϊκή Συσπείρωση: «Τα μεγάλα λόγια… έμπασαν νερά»

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης του Δήμου Μεγαρέων «Λαϊκή Συσπείρωση Μέγαρα – Νέα Πέραμος – Κινέτα» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Μεγαρέων, Αντώνη Χοροζάνη, αναφέρει:

Τα ιλουστρασιόν φυλλάδια του Δημάρχου και τα «παχιά» λόγια του αέρα των άλλων υποψήφιων δημάρχων, έρχεται μια βροχή και τα σβήνει βγάζοντας στην επιφάνεια την πραγματικότητα: Τόσο η Περιφέρεια, όσο και ο Δήμος δεκάρα δεν δίνουν για τις ανάγκες, την ασφάλεια και την προστασία του λαού.

Πρόσφατα το ζήτημα της μη χρηματοδότησης βασικών αντιπλημμυρικών έργων λόγω του ότι δεν είναι… ανταποδοτικά (δεν φέρνουν κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο) ανέδειξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Γ. Πρωτούλης: Τρία χρόνια πέρασαν κι ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί σε Δυτική και Ανατολική Αττική ο καθαρισμός των ρεμάτων (προϋπολογισμού οκτώ και εφτά εκατομμυρίων Ευρώ) λόγω του ότι ο διαγωνισμός βγαίνει…άγονος και ακυρώθηκε! Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανάθεσης βασικών έργων υποδομής σε εργολάβους που μοναδικό κριτήριο έχουν το κέρδος κι όχι βέβαια την κάλυψη βασικών λαϊκών αναγκών. Οι επιχειρηματίες περιμένουν την ευκαιρία να αρπάξουν γρήγορο κέρδος και ο λαός… πνίγεται!

Όσα αντιπλημμυρικά έργα έγιναν σε Μέγαρα, Κινέτα και Ν. Πέραμο με ευθύνη του Δήμου και της Περιφέρειας πέρα από το ότι ήταν ελάχιστα ήταν αποσπασματικά και όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το…επιδεινώνουν. Κανένας σχεδιασμός, κανένα ολοκληρωμένο έργο για έναν «απλό» λόγο: Δεν αποφέρουν κέρδος και δεν είναι επιλέξιμα ή κατά τη γνωστή ατάκα που πετούν ενίοτε στην Περιφέρεια: «Πρέπει να περιμένουμε τα έργα να… ωριμάσουν! Και η πραγματικότητα είναι αυτή:

Πολλές άλλες δεινές καταστάσεις επιβεβαιώνουν τη λογική «κόστους-οφέλους» που διακρίνει τις πράξεις του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και τα προγράμματα των άλλων υποψηφίων. Ο λαός με την δράση του αλλά και με την ψήφο του μπορεί να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση δυναμώνοντας τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Χοροζάνη. Πάμε σ’ αυτές τις εκλογές να το κάνουμε πράξη!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button