Λαϊκή Συσπείρωση: Συγκέντρωση 24/2 στην Κινέτα

Λαέ της Κινέττας,
Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές θα βγουν πολλοί υποψήφιοι να σου μιλήσουν για την «τιμιότητά τους», την «εργατικότητα», τις γνωριμίες που έχουν. Θα σου πουν πως τα προβλήματα της Κινέττας «δεν έχουν χρώμα» και πως πρέπει όλοι μαζί και «ενιαία» να αγωνιστούμε για την επίλυσή τους. Μιλάνε για τις δυνατότητες που δίνονται με τον «Κλεισθένη» να δημιουργηθεί «κουλτούρα συνεργασίας» άσχετα με την πολιτική τους τοποθέτηση.

Τι δεν λένε: Πως ο αγώνας τους είναι πολύ «κοντός» και φτάνει μέχρι εκεί που δεν αμφισβητείται η κυρίαρχη πολιτική, αυτή που λέει πως τα πάντα υποτάσσονται στη λογική «κόστους-οφέλους». Οι ανάγκες του λαού είναι «κόστος» για το μεγάλο κεφάλαιο, επομένως δεν πρόκειται ποτέ να ικανοποιηθούν! Να γιατί δεν υπάρχει ύδρευση στην Κινέττα, δεν έχουν γίνει αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα ρίχνοντας ο ένας ευθύνες στον άλλον κι όλοι μαζί στον θεό και βέβαια δεν υπάρχουν στον φετινό προϋπολογισμό του Δήμου. Να γιατί στα αιτήματα των φορέων της Κινέττας η δημοτική αρχή απάντησε με ψήφισμα συμπαράστασης! Ο αγώνας τους είναι πολύ «κοντός»! Οι ανάγκες μας είναι κόστος που δεν χωράει στην «ανάπτυξή τους»!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό να αναλογιστεί τις ευθύνες του όταν στηρίζει αυτές τις λογικές! Όταν παρασύρεται από τοπικιστικές αντιλήψεις που κρύβουν τον πραγματικό ένοχο και διχάζουν τον αγώνα που πρέπει να δώσει ο λαός όλων των περιοχών ενωμένος ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπηρέτες! Να μην πέσει στις παγίδες που του στήνουν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των λίγων, που βλέπουν την περιοχή μας ως πεδίο κερδοφορίας και εκμετάλλευσης! Όταν βλέπουν ξενοδοχεία, μαρίνες και βωξίτες πάνω στις στάχτες που άφησε η πολιτική τους! Όταν κλείνουν τα μάτια μπρος στους εξαθλιωμένους εργαζόμενους, το νεκρό περιβάλλον!

Σας καλούμε τώρα στη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Κινέττας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί:

  • Άμεση αποκατάσταση της περιοχής με αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα.
  • Άμεση και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων με αποχαρακτηρισμό των περιοχών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, γραφειοκρατικές δικαιολογίες.
  • Να σταματήσει η κοροϊδία και να μπει το νερό στην Κινέττα ΤΩΡΑ!
  • Ίδρυση Κέντρου Υγείας και Σχολείου για τις ανάγκες των παιδιών και των κατοίκων της περιοχής.

Καλούμε όλους τους τίμιους αγωνιστές που δεν διστάζουν να συγκρουστούν με αυτήν την πολιτική, να στηρίξουν την Επιτροπή Αγώνα και τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Αυτοί σχεδιάζουν να φέρουν «ανάπτυξη». Εμείς σχεδιάζουμε να τους σταματήσουμε! Να φτιάξουμε την Κινέττα που ταιριάζει στις ανάγκες μας και στο μέλλον των παιδιών μας!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button