Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεόδωρου Λιβάνιου στο Δημαρχείο Μεγάρων

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, επισκέφθηκε στις 9 το πρωί το Δημαρχείο Μεγάρων, όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικότατο κλίμα τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Μεγαρέων αυτή την περίοδο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό λεπτομερειακά για όλα τα ζητήματα και ο κ. Λιβάνιος δεσμεύτηκε να τα μελετήσει και να συνδράμει για να βρεθούν και να δρομολογηθούν λύσεις όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Υπουργός με την επίσκεψή του αυτή κατέδειξε το έντονο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης, προκειμένου ο Δήμος Μεγαρέων να κάνει περαιτέρω βήματα μπροστά και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα.

Λίγο πριν αναχωρήσει ο κ. Λιβάνιος από το Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης αφού τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη σημερινή του επίσκεψη, του επέδωσε το αναμνηστικό Βυζαντινό νόμισμα του Δήμου και προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Μία τιμητική και συνάμα σημαντική επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών κ Θεόδωρου Λιβάνιου έλαβε χώρα σήμερα εδώ στο Δημαρχείο Μεγάρων, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση, για την επίλυση προβλημάτων, που απασχολούν αυτή την περίοδο το Δήμο μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button