Λ. Κοσμόπουλος: «Ξεκινούν τα δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Αττική»

Δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, ενημερώνει ότι ξεκινά η αστική συγκοινωνία στη Δυτική Αττική με τα πρώτα δρομολόγια στη γραμμή Ελευσίνα – Μάνδρα – Οινόη – Βίλια – Ερυθρές (861), έπειτα από την έγκριση του συμβουλίου του ΟΑΣΑ.

«Ήταν μια πρωτοβουλία και ένα όραμα για εμένα προσωπικά και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, βλέποντας την ανάγκη των ανθρώπων στη Δυτική Αττική, να εργαστούν, να μετακινηθούν, και θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις».

Τα δρομολόγια ξεκινούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, και καθημερινά για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών θα εκτελούνται ως εξής:

– Από Ελευσίνα 07:30 / 12:30 / 16:45/ 18:00
– Από Ερυθρές 05:45 / 09:00 / 14:00 / 18:30 / 19:30

Επίσης από τα ΚΤΕΛ Αττικής εκτελούνται καθημερινά τα δρομολόγια:

– Από Αθήνα 14:30 /19:15
– Από Ερυθρές 07:15 /15:00

Ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα για την εξέλιξη αυτή να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα και τον Πρόεδρο Δ. Κ. Βιλίων Κωνσταντίνο Μακρυνόρη.

Ήταν μια πρωτοβουλία και ένα όραμα για εμένα προσωπικά και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, βλέποντας την ανάγκη των ανθρώπων στη Δυτική Αττική, να εργαστούν, να μετακινηθούν, και θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις. Η δημιουργία δικτύου αστικής συγκοινωνίας διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων και ενισχύει την επισκεψιμότητα και για αυτό συνεχίζουμε με ορίζοντα να αστικοποιηθούν οι συγκοινωνίες στη Δυτική Αττική με άμεση σύνδεση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, το μέτρο, κ.ο.κ.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button