Πρόσκληση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 7 Ιουνίου για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο

Ακολουθεί πρόσκληση του Δήμου Μεγαρέων για το ενδεχόμενο κλείσιμο της Εθνικής τράπεζας στη Νέα Πέραμο:

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Νέας Περάμου Αττικής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του μοναδικού Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 στην είσοδο του υποκαταστήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου 376 (Π.Ε.Ο.Α.Κ.).

Δείτε το ψήφισμα διαμαρτυρίας όπως κατατέθηκε από το Δημοτική Κοινότητα της Νέας Περάμου και το Δήμο Μεγαρέων:

  1.   Ο Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου καθώς και σύσσωμοι οι κάτοικοι της πόλης μας διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης της Τράπεζας στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Νέας Περάμου. Το συγκεκριμένο μοναδικό Υποκατάστημα εξυπηρετεί 10.000 κατοίκους της πόλης, που τους θερινούς μήνες ξεπερνούν τους 15.000 λόγω παραθεριστών, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους περαστικούς από την πόλη καθόσον βρίσκεται επί της Π.Ε.Ο.Α.Κ. (28ης Οκτωβρίου) και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μας. Επίσης εξυπηρετούνται οι Αξιωματικοί και οι Οπλίτες δύο μεγάλων Στρατοπέδων (της Σχολής Πυροβολικού και του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων-ΛΟΚ) που ανά δίμηνο μπαίνουν 1.500 Στρατιώτες. Το κλείσιμο του Υποκαταστήματος θα αναγκάσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό πολιτών να κατευθυνθεί  8 χιλιόμετρα μακριά, στην πόλη των Μεγάρων, στο μοναδικό Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που υπάρχει εκεί ώστε να εξυπηρετηθεί, μαζί με τον πληθυσμό των 30.000 κατοίκων των Μεγάρων, γνωρίζοντας ότι για τους συνταξιούχους και κυρίως για τους υπερήλικες, αυτό θα είναι απαγορευτικό, καθόσον δεν υπάρχει ούτε Αστική συγκοινωνία να τους εξυπηρετήσει, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και το κόστος της μετακίνησής τους σημειώνοντας και σημαντικές καθυστερήσεις.
  1. Διοργανώνουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.οο το πρωί με την παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση κλπ.) ώστε να τρανώσουμε την επιθυμία μας να μην απομακρυνθεί και να παραμείνει το συγκεκριμένο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.
  2. Το παραπάνω ψήφισμα να σταλεί άμεσα στην Γενική Διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας, στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, στους Βουλευτές, Πολιτευτές όλων των κομμάτων της περιοχής μας, Τοπικούς φορείς της πόλης μας, στο Σύλλογο εργαζομένων της Τράπεζας και στο Εθνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο καθώς και σε όλους τους κατοίκους της Νέας Περάμου.
  3. Να αναρτηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα και τις εφημερίδες καθώς και στο κανάλι Κάπιταλ.
  4. Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων για την άμεση  λήψη αντίστοιχης απόφασης.
  5. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας για τα περαιτέρω.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button