Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης με αφορμή την παράσταση διαμαρτυρίας μελών της Χ.Α.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μεγάρων καταγγέλλει την είσοδο των Χρυσαυγιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 7/9 με το σύνθημα «Κανένα τζαμί στην Ελλάδα». Καταγγέλλει επίσης και όσους βρίσκονταν εκεί μέσα και δέχτηκαν αυτήν τους την «παρέμβαση» επικαλούμενοι το «δικαίωμα στην έκφραση» και τη «δημοκρατία».

 

Καθώς ο λαός βυθίζεται όλο και περισσότερο στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος των φασιστών-απόγονων των ταγματασφαλιτών να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους από τα πραγματικά προβλήματα και να ερεθίσουν ρατσιστικά αντανακλαστικά –ζωώδη ένστικτα. Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης ως υποστηριχτή των εφοπλιστών και ως εχθρού του λαϊκού κινήματος.

 

Οι Έλληνες, που μάτωσαν από τους ναζί στην γερμανική κατοχή, πρέπει να απομονώσουν, πρέπει να τσακίσουν αυτή την ιδεολογία και τους σημερινούς της εκφραστές. Κι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, που μιλούν για ελευθερία του λόγου και την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στα συντρίμμια που άφησε η πολιτική τους (ή αυτή που στηρίζουν), ας προσέξουν όταν εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button