Κοσμόπουλος: «Έμπρακτη στήριξη στα ζητήματα των αγροτών Μεγάρων και Δ. Αττικής»

Με παραγωγούς, αγρότες, πτηνοτρόφους και κτηνοτρόφους των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής συνομίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και η Ομάδα Παραγωγών Μεγάρων την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στα Μέγαρα, σύμφωνα με δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη.

«Αφού άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των παραγωγών, για την κατακόρυφη άνοδο των τιμών που επιβαρύνει δραματικά την παραγωγή, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, ο Λ. Κοσμόπουλος προσυπογράφει το σύνολο των δίκαιων αιτημάτων των παραγωγών, προς τα αρμόδια Υπουργεία και δεσμεύθηκε για την συνολική αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τους παραγωγούς των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής ευρύτερα. Τα αιτήματα των παραγωγών αφορούν το ενεργειακό ζήτημα, το πετρέλαιο, τα λιπάσματα και τις ανατιμήσεις.

Σχετικά, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, δήλωσε: «Αποτελεί δέσμευσή μου η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Αττικής, ως κύριο πυλώνα της οικονομίας και της οικονομίας του τόπου μας. Προσυπογράφω τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών των Μεγάρων, όπως και των παραγωγών της Δυτικής Αττικής και ελπίζω να βρούμε σύντομα λύσεις».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button