Η My Grand Road ξεκινά δράσεις από το Γυμνάσιο Νέας Περάμου

Η My Grand Road σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Περάμου κ. Μιχαήλ Κούκη και μετά από πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση την Πέμπτη 24/2/22 σε όλους τους μαθητές του σχολείου με θέμα την Ασφαλή Μετακίνηση, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο τύπου.

Συγκεκριμένα οι μαθητές ενημερώθηκαν μέσω παρουσίασης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σε διάφορους τομείς, τόσο στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και στην νόμιμη οδήγηση. Ο τομέας της Ασφαλής Μετακίνησης περιείχε την Οδική Ασφάλεια, δηλαδή τον εξοπλισμό που θα πρέπει να κάνουμε χρήση κατά την μετακίνησή μας είτε ως οδηγοί είτε ως πεζοί κλπ, αλλά και την Κυκλοφοριακή Αγωγή που θα πρέπει να μας διακατέχει προκειμένου να αποτρέψουμε τις οδικές συγκρούσεις και τα μοιραία αποτελέσματα.

Ο τομέας της Νόμιμης Οδήγησης περιείχε τις Ποινικές και Αστικές Κυρώσεις που έχει ο οδηγός που στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης αλλά και τον διαχωρισμό της αμέλειας με τον δόλο σε περίπτωσης εμπλοκής σε οδικό τροχαία ατύχημα.
Η δράση υποστηρίχτηκε από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Ηρόδωρου του δήμου Μεγαρέων τον κ. Σπυρίδωνα Τσιούνη.

Η αρχή των ενημερώσεων ξεκίνησε για τον Δήμο Μεγαρέων από την Νέα Πέραμο και θα συνεχιστεί τόσο σε σχολικές μονάδες αλλά και σε χώρους αθλοπαιδιών.

Με εκτίμηση
My Grand Road team

Παρόμοια άρθρα

Back to top button