Κων/νος Δέδες: Τι καθορίζει η Κυβερνητική Συνεργασία στην Ιταλία

Από το αποτέλεσμα των εκλογών τις 4-3-2018 στην γείτονα χώρα Ιταλία συντελέστηκε η αρχή του τέλους αυτού του εγκληματικού μορφώματος που αυτοαποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών.
Η εξήγηση βέβαια είναι απλή στην ερώτηση γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Ε που κάποιο μέλος – Κράτος εκφράζει με τόσο σαφήνεια την θέση του για έξοδο από το Ευρώ, μέσω πολιτικών εκλογών, δίνοντας εντολή στους πολιτικούς να φύγουν αμέσως από αυτό το μόρφωμα.

Θα είναι η πρώτη κυβέρνηση μετά το 1987, που θα κυβερνήσει με ποσοστό πλειοψηφίας, άνω του 50% του συνόλου του Ιταλικού λαού που μετέβη στις κάλπες. Μόνο από το αποτέλεσμα έχει κλυδωνιστεί το Ευρω-σύστημα που τα χρηματιστήρια ακούν καμπάνες. Το καταρρέον Ευροσύστημα έχει επιστρατεύσει όλες τις μαργιονέτες του, ένα συνονθύλευμα δημοσιογράφων – αναλυτών- οικονομολόγων – αναλυτών και γενικά όλο το σκουπιδαριό της Ευρω-ινομανιας να πείσουν τον Ιταλικό λαό ότι «η ζωή εδώ τελειώνει», αφού θα σταματήσουν οι αγελάδες να κατεβάζουν γάλα και οι εξωγήινοι θα καταλάβουν την Ρώμη, αν η Ε.Ε. και το Ευρώ καταρρεύσει.

Αλλά η βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του εκτρώματος, θα είναι η αναπόφευκτη ανακοίνωση του δημοψηφίσματος για το Ναι ή Όχι στο Ευρώ. Θα ήθελα μετά από αυτό, να μου πούνε οι σοφοί αναλυτές των κατευθυνόμενων ραδιοτηλεοπτικών μέσων ή του διαδικτύου:

Τι χρονικό διάστημα θα χρειαστεί, για την πλήρη κατάρρευση του σάπιου εκ γενετής, οικοδομήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ;;; Διότι το ερώτημα πλέον δεν είναι το αν αλλά το πόσο σύντομα θα καταρρεύσει ολικά.

Εδώ, θα τονίσω με τιμή ότι, ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ Δημήτρης Καζάκης είχε με σαφήνεια αντιληφθεί ότι ο Ιταλικός λαός έχει φύγει οριστικά από το μόρφωμα της Ε.Ε και έχει επίσης αναλύσει το πως θα καταρρεύσει αυτό το τερατούργημα εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων.

Και για να πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη, το «Ούνα Φάτσα Ούνα Ράτσα» δεν ισχύει, δυστυχώς αυτήν την περίπτωση. Δεν ισχύει γιατί υπάρχει μια ουσιώδης διάφορα. Δυστυχώς ο ραγιαδισμός έχει πλήξει τους περισσοτέρους των Ελλήνων και δυστυχώς δεν τιμάμε σήμερα την ιστορία και τους ένδοξους προγόνους μας, που αντιστάθηκαν στον προελαύνων κατακτητή ακόμα και με παραπετάσματα τα στήθη τους, μη φοβούμενοι για τη ζωή τους και όχι φοβούμενοι για την αξιολόγηση των ξένων και την δόση οικονομικής ενίσχυσης από τον έμπορο της Ευρω-ινομανιας.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι μας αποκαλούσαν Γρεκίλους (greaculus), που σημαίνει «μικρός έλληνας», «ο ελληνάκος», ο φτωχός, ο ρακένδυτος και ο ξεφτιλισμένος. Δεν
μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτός ο υπέρτατος λαός είχε και τέτοιους που έγλειφαν και έρπονταν.

Όποιος λοιπόν κατά την άποψη μου, χαρακτηρίζει αυτό το κοινωνικό-πολιτικό έκτρωμα που λέγεται Μπουτάρης ως ιδανικό Δήμαρχο, και καταδικάζει την βία «από όπου και αν προέρχεται», ακόμα και από τον λαό έναντι των κατακτητών, δεν είναι τίποτα άλλο από:

Ραγιάς, Γρέκιλος και Προσκυνημένος.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά στην γείτονα χώρα, ένα είναι βέβαιο. Δεν μπορεί πλέον το Ευρω-τέρας της ένωσης των τραπεζών, να αλλάξει με τίποτα την εντολή του Ιταλικού λαού, εκτός πολέμου ή πραξικοπήματος. θυμόμαστε όλοι τις απειλές που δεχτήκαμε από όλους τους πολιτικούς ηγέτες κυρίως από την Μέρκελ στο δημοψήφισμα της 5-6-2015. τώρα για την κυβέρνηση της Ιταλίας, προς το παρόν τουλάχιστον, σιωπούν.

Οι Δεσπότες των Λαών έχουν επιτέλους τρομοκρατηθεί.

Ας σκοτώσουμε λοιπόν ο καθένας μας, τον Ραγιά που φωλιάζει μέσα μας και ας αποδείξουμε στους Ιταλούς ότι δεν είμαστε Γρέκιλοι δίνοντας την Χαριστική Βολή στο ευρωσύστημα των διεστραμμένων δούλων του χρήματος και της εξουσίας, μέσω μιας Δημοκρατικής – Πατριωτικής κυβέρνησης στην Ελλάδα μας, που θα υπηρετεί το έθνος των Ελλήνων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button