Κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Δ. Αττικής επισκέφθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο

Με αφορμή την πρόταση που προωθεί το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» για τη δημιουργία του Ψηφιακού Συστήματος Υγείας, κλιμάκιο της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 το Θριάσιο Νοσοκομείο, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο συντονιστής γραμματέας της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής κ. Αγαθάγγελος Σερέπας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Τομέα Επικοινωνίας κ. Αντώνη Υψηλάντη και τον υπεύθυνο Οργανωτικού κ. Ανέστη Ψωμιάδη.

Τα στελέχη της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής συναντήθηκαν με τον διοικητή του Θριασίου Νοσοκομείο κ. Δημήτρη Αντωνίου, αλλά και με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Κλεάνθη Βαρελά, οι οποίοι τους ανέλυσαν τους στόχους που έχουν θέσει για την εύρυθμη λειτουργία του Θριασίου Νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», ζήτησαν να γίνει γνωστό αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης του Νοσοκομείου σε πιθανή έξαρση του covid -19 να μετατραπεί εκ νέου το Θριάσιο σε only covid Νοσοκομείο, θυμίζοντας ότι για το θέμα αυτό υπήρξε παλαιότερα αντίδραση από την πλευρά της απερχόμενης Νομαρχιακής του κόμματος.

Απαντώντας ο διοικητής του Θριασίου, κ. Αντωνίου, διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ξανά, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα Νοσοκομείο που εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή και καλύπτει τις ανάγκες 5 Δήμων με πολλές βιομηχανικές μονάδες.

Επίσης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την στελέχωση των Κέντρων Υγείας Ελευσίνας και Μεγάρων με ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και λοιπό προσωπικό, ώστε οι συγκριμένες Μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης (εφόσον οι ανάγκες είναι αυξημένες), να λειτουργούν χωρίς προβλήματα και να εφημερεύουν ακόμη και τις ημέρες που δεν εφημερεύει το Θριάσιο Νοσοκομείο, με τους κ.κ. Αντωνίου και Βαρελά να δεσμεύονται (παρότι η ευθύνη ανήκει στην διοίκηση της 2ης ΥΠΕ) για να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Ήταν μια εποικοδομητική επίσκεψη από τα στελέχη της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σκοπό την καταγραφή προβλημάτων, δυσλειτουργιών, αναγκών, αλλά και την κατάθεση προτάσεων, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του ευαίσθητου τομέα της υγείας, προς όφελος των πολιτών της πολύπαθης και ξεχασμένης, από την Κυβέρνηση, Δυτικής Αττικής.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button