ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ: Δε μπορούμε λοιπόν να παραπληροφορούμε τους πολίτες

Το γραφείο τύπου του Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων και Νέας Περάμου, αναφερόμενοι σε προεκλογικό φυλλάδιο υποψήφιας δημοτικού συμβούλου δημοσιεύουν την παρακάτω ανακοίνωση.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Με λύπη διαπιστώσαμε, σε προεκλογικό φυλλάδιο υποψηφίας της παράταξης της σημερινής διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων, αναφορές σε παροχές και υποδομές που αφορούν στην κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη, να παρουσιάζονται ως έργα και δράσεις της σημερινής διοίκησης του Δήμου και συγκεκριμένης αντιδημαρχίας.
Οφείλουμε – αποκαθιστώντας την αλήθεια – να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι τα προνοιακά επιδόματα, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), το πρόγραμμα Τ.Ε.Β.Α., το κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Η. τα προγράμματα ένταξης των ΡΟΜΑ, είναι δομές και παροχές της Περιφέρειας Αττικής υπό τη διοίκηση της Ρένας Δούρου και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ.
Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε επίσης, ότι τα κονδύλια για τις ανάγκες των πολιτών και του Δήμου Μεγαρέων, μετά από τις δύο φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαγιές), όσον αφορά στην ενίσχυση των δομών, την αποκατάσταση των ζημιών και τις προσλήψεις προσωπικού, δόθηκαν από τη κυβέρνηση (μέσω των Υπουργείων και της Περιφέρειας), ο Δήμος Μεγαρέων είχε μόνο τη διαχείρισή τους.
Δε μπορούμε λοιπόν να παραπληροφορούμε τους πολίτες, οικειοποιούμενοι ενέργειες, δράσεις και δομές άλλων, ειδικά όταν αυτές απευθύνονται σε ευάλωτες , κοινωνικά, ομάδες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button