Κλεάνθης Βαρελάς: «Η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο!»

Με επιστολή του στον τύπο ο Δημ. Σύμβουλος, Κλεάνθης Βαρελάς, τονίζει την αύξηση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαρέων, με αφορμή σειρά διαρρήξεων και κλοπών οι οποίες συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Η επιστολή:

«Περίπου έξι μήνες μετά την παράδοση της επιστολής – συνοδευόμενης από πολύ μεγάλο αριθμό υπογραφών – για την εγκληματικότητα στον πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, και έπειτα από ενέργειες της δημοτικής διοίκησης που στηρίχθηκαν αποκλειστικά γύρω από επαφές και συσκέψεις χωρίς αποτέλεσμα, η κατάσταση έχει εξελιχθεί προς το χειρότερο.

Η περιοχή μας ποτέ δεν έπαψε να είναι σημείο δράσης των εγκληματιών όλων των κατηγοριών. Κανείς δεν είπε ότι υπάρχει μαγικό ραβδί και προβλήματα σαν αυτό λύνονται με μία κίνηση. Η καθημερινότητα όμως είναι εδώ και οι κάτοικοι νιώθουν οργή και αγανάκτηση βλέποντας ότι τα κρούσματα είναι καθημερινά και οι εγκληματίες έχουν θράσος που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά κλοπών οχημάτων, επαγγελματικών εξοπλισμών και ληστειών με θύματα κυρίως ηλικιωμένους, και με δεδομένο την αδυναμία της δημοτικής διοίκησης και της ελληνικής αστυνομίας, πιστεύω ήρθε η ώρα οι πολίτες να αποκτήσουν δραστικό ρόλο. Μέσα στα πλαίσια της συνταγματικότητας και της νομιμότητας και όπως η επίσημη πολιτεία ορίζει πρέπει να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας.

Ανεξέλεγκτη και τραγική η κατάσταση στην περιοχή μας.

Η εποχή της αλαζονείας,  της εσωστρέφειας και της αδιαφορίας για τα κοινωνικά προβλήματα έχει παρέλθει προ πολλού. Τώρα είναι η ώρα οι πολίτες να οργανώσουμε την προστασία μας έχοντας στο πλευρό μας την κεντρική και τη δημοτική διοίκηση.

Κλεάνθης Βαρελάς

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεγαρέων

Πρ. Αντιδήμαρχος»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button