Πρωταθλητής Κ13 της ΕΠΣΔΑ ο Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων

Την μεγαλύτερη διάκριση στην 6χρονη ιστορία της ακαδημίας του πέτυχε την Κυριακή 14 Μαΐου η Κ13 του Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων νικώντας στον αγώνα μπαράζ την Soccerland Ελευσίνας με 3-0 και στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής!

Η ομάδα “έπιασε” φοβερή απόδοση και με το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Γιώργου Χατζή δεν άφησε στον αντίπαλό της περιθώρια αντίδρασης.

Από την αρχή του αγώνα μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό την νίκη μιας και δεν είχε άλλη επιλογή. Έπαιξε μεθοδικά και οργανωμένα και μέσα από σωστές ενέργειες των ποδοσφαιριστών, αλλά και του προπονητή έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα 3 γκολ της νίκης πέτυχε ο Παναγιώτης Λιακόπουλος.

Η σύνθεση των πρωταθλητών ήταν η ακόλουθη:

Α.Σ. Ευκλείδης (Γ. Χατζής): Παπαφράγκος, Χατζής, Δέσι, Χύτας, Μέξιας, Σαχόλι, Καστάνης, Λιακόπουλος, Χρηστάκης, Τασσίνος, Γολίτσας, Δρομούσης Ι., Δρομούσης Αλ., Καράμπελας, Τσούτσης, Σιδέρης.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι: κ.κ. Κ. Καράμπελας π. Αντιδήμαρχος, ο κ. Μάκης Πάνος αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, ο Ντούρος Ν.Γ. Γραμματάς ΕΠΣΔΑ & Ευθυμίου Νικόλαος υπ. πρωταθλημάτων ΕΠΣΔΑ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button