ΚΙΝΑΛ Μεγάρων για τις εξελίξεις στο ΚΥ Μεγάρων

Επί ΣΥΡΙΖΑ οι εφημερίες του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη βάση είναι παρελθόν και το … λουκέτο είναι προ των πυλών!

Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι με απόφαση της 2ης Δ.Υ.Π.Ε. Πειραιώς και Αιγαίου που κοινοποιήθηκε στην διοίκηση του Κέντρου την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, οι εφημερίες του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη βάση αποτελούν παρελθόν.

Και επειδή πρέπει να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων φτιάχτηκε στην πόλη των Μεγάρων όταν υπουργός ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, ο πολιτικός που εμπνεύστηκε και υλοποίησε του Εθνικό Σύστημα Υγείας στα πλαίσια μεταρρύθμισης και αναβάθμισης της δημόσιας υγείας και της λειτουργικής ενοποίησης των δημόσιων υποδομών περίθαλψης.

Έτσι και τα Μέγαρα, απέκτησαν το δικό τους Κέντρο Υγείας, το οποίο συντέλεσε στην βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή, εξυπηρετώντας δύο πόλεις τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, αλλά και παραθεριστικές περιοχές όπως η Κινέττα και το Αλεποχώρι.

Από το 2002, και έπειτα από ενέργειες του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων – ιατρού κ. Λουκά Μπισταράκη, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων λειτουργούσε πλέον σε 24ωρη βάση με τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια όσον αφορά την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη.

Δυστυχώς 17 χρόνια αργότερα, βρισκόμαστε σε ακόμη μια δυσάρεστη εξέλιξη σε έναν Δήμο 40.000 κατοίκων, οι οποίοι χάνουν μια κατάκτηση για την οποία αγωνίστηκαν κάποιοι άνθρωποι είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξέλιξη τραγική, που δείχνει την πολιτική αναλγησία με την οποία αντιμετώπισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα μεγάλα ζητήματα στην χώρα, όπως αυτό της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Συμπολίτες – συμπολίτισσες,

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέρχεται αφήνοντας πίσω του την καταστροφή σε βασικούς πυλώνες στην χώρα, όπως είναι και ο πυλώνας της υγείας.

Η καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αποδυναμώνει μονάδες υγειονομικής περίθαλψης που δημιουργήθηκαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βελτιώσουν την υγειονομική περίθαλψη στην περιφέρεια και να αποσυμφορήσουν τα νοσοκομεία των πόλεων.

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Δυτικής Αττικής του «ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ.» καταγγέλλουμε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το Υπουργείο Υγείας την περίπτωση που αφορά την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων με ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Η ιστορία έγραψε: Επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επί υπουργού Υγείας αειμνήστου Γιώργου Γεννηματά, τα Μέγαρα απέκτησαν Κέντρο Υγείας.

Επί ΣΥΡΙΖΑ οι εφημερίες του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη βάση είναι παρελθόν και
το … λουκέτο είναι προ των πυλών!

Ερωτούμε: Πολίτες της Δυτικής Αττικής, πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα εμπιστευθείτε ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ;

Στις 7 Ιουλίου λέμε ναι σε ένα ισχυρό κίνημα αλλαγής, λέμε όχι στα πειράματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ!

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Δυτικής Αττικής

Ακαμιωτάκη – Παπασίδερη Μαργαρίτα
Αναστασάκης Μηνάς
Λιόσης Άγγελος
Μουστακάκη Γεωργία
Ξανθόπουλος Παναγιώτης
Υψηλάντης Αντώνης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button