Γ. Τσίπρας: «Στάθηκα δίπλα στον Δήμο Μεγαρέων στα επείγοντα προβλήματα που αντιμετώπισε τα 4 χρόνια που πέρασαν»

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργου Τσίπρα. αφορά στην παρουσία του και στις παρεμβάσεις τις οποίες έκανε για ζητήματα που προέκυψαν στον Δήμο Μεγαρέων κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τα Μέγαρα, η Νέα Πέραμος και η Κινέτα είναι μια περιοχή της Δυτικής Αττικής που αντιμετώπισε σημαντικά νέα προβλήματα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια εξαιτίας φυσικών καταστροφών, τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας και τις περικοπές της κυβέρνησης (πχ ΕΦΚΑ Μεγάρων), ενώ παραμένουν και τα χρόνια προβλήματα όπως η ύδρευση στην Κινέτα, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων που συνεχίζει να υπολειτουργεί και άλλα.

Στάθηκα δίπλα στις περιοχές αυτές και τα επείγοντα προβλήματά τους με ανάδειξη των ζητημάτων, ερωτήσεις στη Βουλή, παρεμβάσεις. Δεν είναι εύκολο να είσαι πανταχού παρών σε μια περιοχή με πέντε Δήμους και δεκάδες ιδιαίτερα ζητήματα όπως το Θριάσιο πεδίο, το Θριάσιο Νοσοκομείο, η χωματερή στα Άνω Λιόσια, τα στρατόπεδα, τα λιμάνια, οι περιοχές που επλήγησαν από πλημμύρες και πυρκαγιές, κι ενώ ταυτόχρονα είχα καθήκοντα τομεάρχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Οικονομία και αργότερα στην Άμυνα.

Έτσι, δεν είχα το χρόνο να είμαι παρών όσο θα ήθελα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εορτασμούς, πανηγύρια κλπ, ωστόσο τα Μέγαρα είναι μια πόλη που κυκλοφορούσα και κυκλοφορώ, με πολλούς φίλους και στέκια.

Τέλος, στο θέμα της πολιτικής παρουσίας του κ. Τσίπρα στον Δήμο Μεγαρέων, σε δηλώσεις προέβησαν ο κ. Βασίλης Χατζόπουλος πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγαρέων και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (2019) και ο κ. Αντώνης Ανδρουλάκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μέλος της Οργάνωσης Μελών Μεγάρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο μεν κ. Χατζόπουλος αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στάθηκε δίπλα σε όλα τα δύσκολα ζητήματα που ενέσκυψαν για τον Δήμο με παρεμβάσεις του τόσο στη Βουλή, όσο και με διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη που αφορούσαν στα εκάστοτε θέματα. Μάλιστα πολλές φορές η εμπλοκή του και το ενδιαφέρον του προηγείτο της ενημέρωσής μας προς αυτόν.

Ο κ. Ανδρουλάκης με τη σειρά του δηλώνει για τον κ. Τσίπρα πως υπήρξε άκρως ενεργητικός, καθώς προσέτρεξε άμεσα όπου του ζητήθηκε και όχι μόνο, για να παρέμβει προς επίλυση και διευθέτηση των ζητημάτων του Δήμου. Υπήρξε όλον αυτόν τον καιρό μια καθαρή φωνή στη Βουλή και ένα πολιτικό πρόσωπο που στάθηκε δίπλα στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα. Φιλικός προς όλους επισκέφθηκε αρκετές φορές την πόλη των Μεγάρων και τους φίλους που έχει κάνει πάμπολλες φορές, χωρίς να επιζητά τη δημοσιότητα. Είναι μια καθαρή επιλογή για τα Μέγαρα στην κάλπη και στην προσπάθεια να κυβερνήσει μια προοδευτική κυβέρνηση κοντά στον λαό και στον πολίτη.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button