Κέντρο Υγείας Μεγάρων: Εμβολιαστικό κέντρο από 16 Φεβρουαρίου

Σε ρεπορτάζ που είχαμε κάνει προ μηνός με αφορμή την αδυναμία μετακίνησης προς εμβολιασμό συμπολίτη μας 91 ετών στο Θριάσιο Γ.Ν., είχαμε συνομιλήσει με υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος έδειξε άμεσο ενδιαφέρον και μας ενημέρωσε πως το κέντρο υγείας Μεγάρων είναι στις λίστες εμβολιαστικών κέντρων του υπουργείου Υγείας και ο χρόνος έναρξης πραγματοποίησης εμβολίων στο κέντρο εξαρτάται αποκλειστικά από τη ροή παραλαβής δόσεων των εμβολίων, όπως χαρακτηριστικά τον διαβεβαίωσε και ο κ. Χρήστος Ροϊλός διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Καθώς φαίνεται, και μετά από πληροφόρηση που είχαμε, παρελήφθησαν νέες δόσεις εμβολίων ικανές στον αριθμό για να εξυπηρετήσουν τις εμβολιαστικές ανάγκες του δήμου.

Ο κ. Καράμπελας Κωνσταντίνος υπεύθυνος υγείας του δήμου Μεγαρέων, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μαζί του προ ημερών, μας διαβεβαίωσε πως το κέντρο υγείας Μεγάρων είναι έτοιμο – με δύο αίθουσες που έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως – για να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί όταν παραληφθούν οι δόσεις.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου που επισκέφθηκε το κέντρο υγείας ο πρόεδρος σωματείου των εργαζομένων του Θριασίου νοσοκομείου κ. Βαρδαβάκης, διαπίστωσε ελλείψεις εξειδικευμένου προσωπικού για την πραγματοποίηση των εμβολιασμών.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι οι απαραίτητες μετακινήσεις κατάλληλου ιατρικού προσωπικού από τον κ. Χρήστο Ροϊλό για να κυλήσει ομαλά από τις 16 Φεβρουαρίου – και στο δήμο μας – η αναγκαία μετάβαση προς την «Ελευθερία», όπως έχει ονομαστεί η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button