Κεντρική ομιλία Λαϊκής Συσπείρωσης το Σάββατο 11 Μαΐου

Το Σάββατο 11 Μάη στις 20:30 στην πλατεία Λυτάρα, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Ομιλητές:
Γιάννης Τασιούλας υπ. Ευρωβουλευτής
Αλέκα Μενιδιάτη υπ. Περιφερειακή σύμβουλος
Αντώνης Χοροζάνης υπ. Δήμαρχος

Θα χαιρετήσουν δημοτικοί σύμβουλοι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ συγκέντρωσε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε δημοσκόπηση της PWW (People Will Win) και μάλιστα χωρίς να πραγματοποιηθεί, αφού ως γνωστόν χρειάζονται πάνω από 3.000 Ευρώ (μα πού τα βρίσκουν οι άλλοι τέλος πάντων!). Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποια παράταξη πιστεύετε πως αγωνίζεται πραγματικά για τα συμφέροντα του λαού» η ΛΑ.ΣΥ συγκέντρωσε ποσοστό 75% και μονοψήφια ποσοστά όλες οι άλλες παρατάξεις! Στην ερώτηση «πιστεύετε πως η ανάπτυξη που υπόσχονται θα φέρει στο λαό καλύτερες μέρες» το 80% συμφωνεί με τις θέσεις της ΛΑ.ΣΥ! Σε άλλη ερώτηση «πιστεύετε πως οι καλύτερες μέρες θα έρθουν μένοντας στην ΕΕ και περιμένοντας τη νέα κυβέρνηση ή μέσα από λαϊκούς αγώνες» το δεύτερο συγκέντρωσε 68,5%!
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως παρά αυτές τις απαντήσεις, στην τελευταία ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε για δήμαρχο» ο Α. Χοροζάνης συγκέντρωσε μικρότερα ποσοστά…Ε, ώρα λοιπόν να ανατρέψουμε και το τελευταίο! Όπως λέμε: ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Με πολύ μεράκι και όρεξη δούλεψαν οι σύντροφοι, ώστε να λειτουργήσουν τα Γραφεία του ΚΚΕ ως Εκλογικό Κέντρο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Οι συναντήσεις και επισκέψεις πολλών φίλων και οπαδών δημιουργεί κλίμα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ. Μπορεί να λείπει ο πακτωλός χρημάτων που ρέει αθρόα στους «μεγάλους» συνδυασμούς-υπηρέτες του συστήματος, υπάρχει όμως άφθονη ΠΙΣΤΗ και διάθεση για ΑΓΩΝΑ! Σ’ αυτές τις εκλογές φαίνεται πως ο λαός είναι αποφασισμένος να παλέψει για τα συμφέροντά του!

Πρώτα οι πλημμύρες, έπειτα οι φωτιές, ο βωξίτης, ο ΧΥΤΥ, το υποθαλάσσιο καλώδιο, τα παροπλισμένα καράβια στο λιμάνι της Ν. Περάμου: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥΣ! Να γιατί το ερώτημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών ή για τις ανάγκες του λαού; Εμείς αγωνιζόμαστε ξεκάθαρα για το δεύτερο! Οι άλλοι συνδυασμοί; Ο λαός ας δώσει τη δική του απάντηση στις κάλπες!

Πότε θα έρθει άραγε η επόμενη μέρα εθελοντικής δράσης να μαζέψουμε κανένα σκουπίδι ρε παιδιά; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε μετά τις εκλογές γιατί τώρα άλλα θέματα έχουν προτεραιότητα; Όλοι οι συνδυασμοί μιλάνε για «οράματα» και «σχέδια», κανείς όμως για μόνιμο και επαρκές προσωπικό καθαριότητας στο Δήμο, για άρτιες υποδομές που θα ικανοποιούν τις αυξημένες ανάγκες. Αυτή δεν είναι η «άλλη» εικόνα της ανάπτυξης, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button