Ευχαριστίες του δημάρχου Γρ. Σταμούλη στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης είχε συνάντηση και  θερμή συνομιλία με τους εθελοντές Καθηγητές του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” του Δήμου Μεγαρέων,  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,  στο Δημαρχείο Μεγάρων.

 

Μετά τη λήξη των μαθημάτων στο “Κοινωνικό Φροντιστήριο”,  ο Δήμαρχος ήθελε να εκφράσει προσωπικά και ιδιαίτερα , τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης του Δήμου, σε όλους τους Καθηγητές,  που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αμισθί σε 90 μαθητές και μαθήτριες που παρακολούθησαν για όλη τη σχολική χρονιά τα μαθήματα.

 

Συνολικά συμμετείχαν σε αυτή τη δράση του Δήμου Μεγαρέων 15 Καθηγητές. Τέσσερις Φιλόλογοι ( Κα Μαυροειδή Βανέσσα, Αντιδήμαρχος Μεγάρων, Κα  Καστάνη Κατερίνα, Αντιπρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ, κ.  Καρανικολής Κυριάκος και κ. Μουστάκας Παναγιώτης), πέντε Μαθηματικοί ( Κα Βασιλακοπούλου Κική, Κα Βλάχου Αναστασία, κ. Καϊμάκης Χρήστος, Κα Κατσούλη Ευαγγελία και κ. Μπεναρδής Δημήτριος), ο κ. Δημήτριος Τσολιάκος, Καθηγητής Χημικός, η Βιολόγος Κα Βαρελά Αγγελική, ο Καθηγητής Πληροφορικής και Μαθηματικός κ. Κίτσιος Τάσος και οι Καθηγητές Φυσικής,  κ. Βουδούρης Δημήτριος, κ. Κάρκας Κωνσταντίνος και κ. Ψάφος Αθανάσιος.

 

Η συνάντηση αυτή διήρκεσε περίπου μία ώρα και στη συζήτηση που έγινε οι Καθηγητές αναφέρθηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους μαθητές και  σε διάφορα εγγενή προβλήματα που αντιμετώπισαν στο πλαίσιο λειτουργίας  του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” εκφράζοντας παράλληλα και την άποψή τους ότι θα συνεχίσουν το έργο τους και στη νέα σχολική χρονιά.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης τους συνεχάρη για την ευγενική προσφορά τους και το έργο τους και μίλησε για όλους με θερμά λόγια. Ανάμεσα στα άλλα είπε και τα εξής:

 

«Είσαστε όλοι σας αξιέπαινοι,  γιατί διαθέσατε ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σας και την καθημερινότητά σας,  για να προσφέρετε εθελοντικά πνευματική τροφή στους μαθητές και τις μαθήτριες, που έχουν ανάγκη της δικής σας ενισχυτικής διδασκαλίας στη σημερινή οικονομική συγκυρία όπου πραγματικά πολλές οικογένειες δοκιμάζονται από την κρίση.

 

Εκτιμώ αφάνταστα το έργο και την προσφορά σας. Ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί και κατά τη νέα σχολική χρονιά αυτή η συνεργασία. Θερμά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button