Καθαρισμός του Υγροβιότοπου στο Βουρκάρι με το πρόγραμμα «Let’ s do it Greece»

Όλα είναι έτοιμα και οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, για  την διοργάνωση της μεγάλης δράσης του Καθαρισμού του Υγροβιότοπου στο Βουρκάρι Μεγάρων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece,  που θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

 

Στην σημαντική αυτή δράση συμμετέχουν Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης, εθελοντικές ομάδες, Πρόσκοποι, Οδηγοί, οικιστικοί και περιβαλλοντικοί Σύλλογοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου κ.κ. Ηλίας Μουσταϊρας και Δημοσθένης Λιώτας ύστερα από διαδοχικές συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς και ο Δήμος Μεγαρέων υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη δράση για τον Καθαρισμό του υγροβιότοπου στο Βουρκάρι Μεγάρων, μία σημαντική περιβαλλοντική δράση την οποία επαινούμε ιδιαίτερα και συγχαίρουμε  προκαταβολικά όλους όσους θα συμμετάσχουν.»

 

Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων κ. Ηλίας Μουσταϊρας σημειώνει:

«Με την ευγενική χορηγία του ΚΤΕΛ Αττικής (τομέα Μεγάρων) διοργανώνουμε κι εφέτος αυτήν την δράση.

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, προσκαλούνται όλοι στο Τείχος της Αγίας Τριάδος, ώρα 10.00 το πρωϊ προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος συντονισμός για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button