Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων με την Πρόεδρο της Εταιρείας ΚΤ.ΥΠ Α.Ε. για τα σχολικά κτίρια του Δήμου

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης είχε στην Αθήνα, συνάντηση με την Κα Ιωάννη Κοντούλη, Πρόεδρο της Εταιρείας ΚΤ.ΥΠ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές), πρώην Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) για τα ζητήματα που αφορούν τα Σχολεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

 

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος συμπαρίσταται πάντα θετικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Μεγαρέων.

 

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν πολύ φιλικό και αφού ο Δήμαρχος  ενημέρωσε την Πρόεδρο εμπράκτως η Κα Κοντούλη έδειξε ότι θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τόσον άμεσα όσο και μεσοπρόθεσμα, μάλιστα έδωσε εντολή και ήδη Μηχανικός της εταιρείας την Δευτέρα 21 Μαρτίου, επισκέφθηκε  Σχολεία του Δήμου που χρήζουν σοβαρών και μεγάλων εργασιών συντήρησης.

 

Διαπίστωσε ήδη και κατέγραψε τα θέματα  – προβλήματα και θα εισηγηθεί αρμοδίως για την άμεση επίλυσή τους.

 

Ύστερα λοιπόν από την αυτοψία  θα γίνουν εργασίες συντήρησης μεγάλης κλίμακας  στο 1ο Λύκειο Μεγάρων, στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Μεγάρων.

 

Σχετικά με την ανέγερση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου οι Μελέτες ολοκληρώνονται και μέχρι τέλος Ιουνίου θα συνταχθούν τα Τεύχη Δημοπράτησης και μέχρι τέλος του έτους εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button