Καλή επιτυχία εύχεται ο δήμαρχος στη Βανέσσα Μαυροειδή

Αγαπητή Βανέσα καλή επιτυχία

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ακολουθώντας την πάγια τακτική του, να μην αντιπαρατίθεται με πρόσωπα που στο παρελθόν επέλεξε και συνεργάστηκε δηλώνει, όπως έκανε και τότε που η κα Μαυροειδή τέθηκε υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της ΝΔ, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την πιθανότητα να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό του κ. Κουμουτσάκου, ότι εύχεται στη Βανέσα καλή επιτυχία.

 

Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ακολούθησε την ίδια τακτική και κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου όταν η κ. Μαυροειδή τον κατηγόρησε ότι δεν την όρισε Αντιδήμαρχο ή Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως η ίδια υποστήριξε ότι δικαιούταν.

 

Ο κ. Μαρινάκης, υποστηρίζει ακράδαντα ότι όσοι μπαίνουν στη διαδικασία των εκλογών, όσοι συμμετέχουν στο συνδυασμό «Μέγαρα- Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»  είναι ίσοι μεταξύ ίσων και οι θέσεις αυξημένης ευθύνης, ανατίθενται σε αυτούς που διαθέτουν την διάθεση, την όρεξη να παλέψουν με τα προβλήματα και όχι να λιποψυχήσουν και να αποχωρήσουν στην πρώτη δυσκολία. Για τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη δεν υπάρχουν θέσεις «εξουσίας» που δυστυχώς φαίνεται ότι για κάποιους αποτελούν το μοναδικό κίνητρο και κριτήριο για τη συμμετοχή τους στα κοινά. Ο κ. Μαρινάκης, ποτέ δεν ακολούθησε την τακτική να μοιράζει σε υποψηφίους «καρέκλες» όπως δικαιούμαστε μετά τις τελευταίες εξελίξεις να υποθέσουμε ότι κάνουν άλλοι υποψήφιοι και συνδυασμοί.

 

Ο κ. Μαρινάκης, δεν αντιπαρατέθηκε και δεν κατηγόρησε τα 4 πρόσωπα που αποχώρησαν από το συνδυασμό με αστείες αφορμές όταν (τυχαία;) έχασαν τις θέσεις αυξημένων αρμοδιοτήτων που κατείχαν αλλά δυστυχώς τις αντιμετώπιζαν ως θέσεις εξουσίας. Με την ευκαιρία, σήμερα τί λένε στους πολίτες αυτοί που αρνήθηκαν να δώσουν τη μάχη και αποχώρησαν από το συνδυασμό όταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλος, με παράνομες αποφάσεις επιχείρησε να μεταφέρει Ρομά από το Χαλάνδρι στα Μέγαρα; Τι λένε σήμερα για την αποχώρησή τους από το συνδυασμό, τι λένε για τη διοίκηση που κατάφερε να αποτρέψει το ενδεχόμενο και να ακυρώσει τις αποφάσεις, και τις αναθέσεις για την κατασκευή οικίσκων για την μετεγκατάσταση Ρομά στο Κανδήλι; Τι λένε σήμερα που δεν θα έρθουν οι Ρομά; Ποιος ο ρόλος των «ανεξαρτητοποιηθέντων» στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του κ. Σταμούλη. Ποιος από αυτούς είναι ο ενορχηστρωτής της μετακίνησης των κ.κ. Κοσμόπουλου, Κορώση, Κολάτα, Μπρούτα, Γκέλη της κ. Μαυροειδή και άλλων υποψηφίων;

 

Η κοινωνία ο ύψιστος κριτής όλων μας, μόλις πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε, ότι ο κ. Σταμούλης στην προσπάθειά του να καλύψει την ομολογημένη μπλόφα του για ένα υποτιθέμενο έλλειμμα στον «Ηρόδωρο», επικαλέστηκε ένα ημιτελές «έγγραφο» εσωτερικής αλληλογραφίας (χωρίς καν τη σφραγίδα του Νομικού Προσώπου) που υπέγραψε η κα Μαυροειδή, χωρίς ποτέ να φροντίσει να παραληφθεί από τον πρώην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου και τον Δήμαρχο. Σήμερα καταλαβαίνουμε γιατί το έγγραφο δεν έφτασε ποτέ στον Δήμαρχο. Η κοινωνία δεν αποτελείται από αμνήμονες και κυρίως αναγνωρίζει τις προθέσεις και τους στόχους όλων μας, αναγνωρίζει τις πρακτικές και μας κρίνει.

 

Οι θέσεις όλων μας είναι πλέον σαφείς και ξεκάθαρες. Οι θέσεις, οι πρακτικές μας, η αξιοπιστία και η συνέπεια όλων μας κρίνονται καθημερινά από την κοινωνία!

 

 

ΥΓ. Επιθυμούμε να ενημερώσουμε την κα Μαυροειδή, μιας και επέλεξε αυτό τον δρόμο (με αλληλογραφία και …διακηρύξεις) να επικοινωνεί με τη διοίκηση, ότι ακόμη περιμένουμε την επιστολή που θα ολοκληρώνει τη διαδικασία παραίτησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο. Την ενημερώνουμε ότι η παραίτηση δεν στοιχειοθετείται με δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εάν θέλει να χρησιμοποιήσει την παραίτησή της ως όπλο και επιχείρημα για την επανεκλογή της, τότε την καλούμε να ακολουθήσει τους κανόνες και να ολοκληρώσει και επίσημα την διαδικασία της παραίτησής της από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button