Κάλεσμα του Βύζα για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναρκαδικό

Ο Βύζας αντιμετωπίζει σήμερα (5/4) στα Μέγαρα την ομάδα του Παναρκαδικού, σε έναν αγώνα που θα κρίνει και την παραμονή της ομάδας στην Γ Εθνική.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Παναρκαδικού κίνησε τις διαδικασίες για την αφαίρεση βαθμών του Βύζα κάνοντας τα πάντα για να εφαρμοστεί η απόφαση.

Κάλεσμα στον κόσμο του Βύζαντα για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναρκαδικό απευθύνει η διοίκηση της ομάδας. Αναλυτικά: «Αγαπητοί φίλοι, την πιο σημαντική πρόκληση καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή η ομάδα μας. Ο Βύζας μετά από την εκπληκτική πορεία στα 12 παιχνίδια με της έλευση του Βασίλη Στασινόπουλου και την υπερπροσπάθεια τόσο των παικτών και του τεχνικού τιμ όσο και της Διοίκησης βρίσκεται μια ανάσα πριν από την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο στόχος πρέπει πάση θυσία να επιτευχθεί. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει και να κοσμεί την Δυτική Αττική. Παλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα στο σημείο αυτό.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν υπάρχουν περιθώρια χρονοτριβής. Με αυτή τη σκέψη, καλούμε όλο τον αθλητικό κόσμο των Μεγάρων αυτούς που δεν εγκαταλείπουν την ομάδα στα δύσκολα και ξέρουν να αγωνίζονται μέχρις εσχάτων, να δώσουν βροντερό παρών στο στάδιο Μεγάρων. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη και πιστεύω ότι με την δική σας παρουσία που έχει τεράστια σημασία για την ομάδα, θα το καταφέρουμε».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button