Για 16η φορά μπαίνουν κλέφτες σε μάνδρα αυτοκινήτων στα Μέγαρα

«Δεν αντέχουμε άλλο, ούτε οικονομικά ούτε ψυχικά» δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της μάνδρας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 36ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στα Μέγαρα. «Πρόκειται για την 16η φορά που διαρρήκτες καταστρέφουν την περιουσία μας».
 
Άλλη μία διάρρηξη πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (4-4-2015) στη μάνδρα αυτοκινήτων «Πιπέρου – Καρβέλα». Οι δράστες, αφού έσπασαν τις λάμπες ηλεκτροφωτισμού, κατέστρεψαν την περίφραξη με σκοπό να κλέψουν φορτηγό-γερανό. Στη συνέχεια έσπασαν το τζάμι του γραφείου της μάνδρας προκειμένου να ψάξουν για τα κλειδιά του φορτηγού. Οι ιδιοκτήτες όμως, μετά από τόσα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών, παίρνουν τα κλειδιά των οχημάτων μαζί τους όταν φεύγουν. 
 
 
Οι δράστες δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή του φορτηγού αλλά και να κατεβάσουν το γερανό ώστε να είναι ευκολότερη η μεταφορά του, καταστρέφοντας τις καλωδιώσεις όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω. 
 
Παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες, φαίνεται πως επιχείρησαν να ρυμουλκήσουν το φορτηγό με άλλο δικό τους όχημα αλλά ούτε και τότε τα κατάφεραν, προκαλώντας παράλληλα και ζημιές σε άλλα δύο οχήματα
 
 
Τελικά αποχώρησαν χωρίς να πάρουν κάτι, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που όπως μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες χαρακτηριστικά «έπαιρναν ό,τι έβρισκαν.. Από μπαταρίες μέχρι και ένα ραβδιστικό μηχάνημα για ελιές.»
 
Το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων διενεργεί προανάκριση, ενώ υπάρχουν στοιχεία, όπως αποτυπώματα παπουτσιών, που θα βοηθήσουν στην εύρεση των δραστών.
 
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button