Με αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκε ο Βύζας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας

Βαριά τιμωρία για τον Βύζα Μεγάρων και την πλαστοπροσωπία που έκανε η ομάδα στο παιχνίδι με τα Χανιά, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Μεγάρων, θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, ενώ τιμώρησε με 12μηνο αποκλεισμό τον πρόεδρο Εικοσιδέκα, τον εκπρόσωπο Δουμένη και με έξι αγωνιστικές τον αρχηγό, Γιώργο Ταμπάκη που είχε υπογράψει το φύλλο αγώνα!

 

Αναλυτικά η απόφαση:

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ν. ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ (Πρόεδρο)

Κ. ΔΟΥΜΕΝΗ (Εκπρ/πο)

Γ. ΤΑΜΠΑΚΗ (Ποδ/στή)

 

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

 

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και β. της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το Πρωτάθλημα 2014-2015.

 

 

Επιβάλλει στον Ν. ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες.

 

 

Επιβάλλει στον Γ. ΔΟΥΜΕΝΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες.

 

 

Επιβάλλει στον Γ. ΤΑΜΠΑΚΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ και β. του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.(πλαστογραφία στον αγώνας της 9-3-2014 με ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ)».

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button