Κάλεσμα Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Κινέτας στο συλλαλητήριο στις 6/11 στο Σύνταγμα

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Κινέτας με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους κατοίκους της Κινέτας να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

«Να συμπαραταχθούμε με όλους τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, δυναμώνοντας τη διεκδίκηση για μέτρα αποκατάστασης, πρόληψης και προστασίας, για αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά και αντισεισμικά έργα.

Αφού το κράτος για πολλοστή φορά έδειξε συνειδητά πλήρη αδυναμία να προστατεύσει τις λαϊκές περιουσίες, τα δάση, το περιβάλλον, να υπερασπίσει ανθρώπινες ζωές μπροστά στις νέες «έκτακτες καταστάσεις».

– Αφού το επιχείρημα της κλιματικής αλλαγής και της γραφειοκρατίας δεν μας πείθει.

– Αφού έχουμε πλέον καταλάβει ότι όλες οι κυβερνήσεις, για την πρόληψη από φυσικές καταστροφές, έχουν ως μόνο κριτήριο την οικονομική αποδοτικότητα για να προλάβει τη ζημιά ή να αναλάβει εκ των υστέρων το κόστος των ζημιών ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Λέμε ΩΣ ΕΔΩ.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας κι αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού».

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button