Καλές οι πρώτες εντυπώσεις από τον Βύζα Β΄στο φιλικό με τον Ευκλείδη

«Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Αναπτυξιακή Ομάδα ΒΥΖΑΣ Β’ στο πρώτο φιλικό που έδωσε με την ομάδα του Ευκλείδη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σχετικό δελτίο τύπου, όπου στη συνέχεια αναφέρει:

Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Κουστέρης ξεκίνησε παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα που σημείωσε ο Φεζουλάι, χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν τη νίκη. Ο coach του ΒΥΖΑΣ Β’ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική του ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Δρυμούσης, με απόφαση της διοίκησης του Βύζα, θα είναι ο επικεφαλής – διοικητικός υπεύθυνος, της ομάδας Βύζας Β’.

Ο έμπειρος διοικητικός παράγοντας με θητεία επί χρόνια στα τμήματα υποδομής του Βύζα, θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο της διοίκησης του συλλόγου με την Αναπτυξιακή Ομάδα. Η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ θα παρέχει στον κ. Δρυμούση κάθε στήριξη ώστε το εγχείρημα της Αναπτυξιακής Ομάδας να στεφθεί με επιτυχία προς όφελος του ιστορικού μας συλλόγου αλλά και του τοπικού ποδοσφαίρου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button