Κ. Πιπιλή: Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο και στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Σε Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Κατερίνα Πιπιλή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην επίσκεψή μου στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Η αναγκαιότητα ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού του Κέντρου είναι απολύτως ξεκάθαρη για όλους, τόσο για εμένα την ίδια όσο και για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά. Το σχέδιό μας για μια ανθρώπινη και κοινωνική Αττική αποτελεί προσωπικό στοίχημα για όλους μας, και υποχρέωσή μας απέναντι στους συμπολίτες και στους κατοίκους τόσο της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων όσο και ολόκληρης της Δυτικής Αττικής.

Στο Εργατικό Κέντρο Μεγάρων είχα την ευκαιρία για μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την τοπική οικονομία και τις θέσεις εργασίας. Το νευραλγικό κομμάτι της απασχόλησης αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας. Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε άμεσες, ρεαλιστικές λύσεις οι οποίες θα ενισχύσουν τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button