Ηρόδωρος: Συνάντηση διαμόρφωσης προγράμματος χρήσης γηπέδου Βύζαντα

Δελτίο τύπου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων, για τη συνάντηση διαμόρφωσης προγράμματος χρήσης Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μεγάρων (Γηπέδου Βύζαντα):

Μέσα σε αθλητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στον Πολυχώρο Ενημέρωσης & Επικοινωνίας της εφημερίδας «Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής», συνάντηση μεταξύ του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων και των αθλητικών συλλόγων ποδοσφαίρου του Δήμου μας με σκοπό τη διαμόρφωση των προγραμμάτων χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου. Η αφορμή ήταν η παράδοση προς χρήση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Μεγάρων (γήπεδο Βύζαντα) στο οποίο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων «Α.Γ.Σ. Βύζας» «Α.Σ. Μεγαρικός», «Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική», «Α.Σ.Α.Ν.Π. Άτταλος», «Αργώ Μεγάρων», «Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Βύζαντα», ενώ από την πλευρά του νομικού προσώπου ήταν παρών η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Ρήγα, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Νικόλιζας, και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κυριακή Μωραΐτη κ. Δημήτριος Πλαταράς, κ. Αθανάσιος Φυλακτός, κ. Αχιλλέας Κουρμπέτης και κ. Ιωάννης Δημητρακόπουλος.

Μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση που είχαν όλοι οι συμμετέχοντες στην συνάντηση, κατέληξαν στην διαμόρφωση ενός προγράμματος χρήσης για το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων (γήπεδο Βύζαντα) το οποίο θα ισχύσει μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα με την διαμόρφωση του προγράμματος χρήσης της ανωτέρω αθλητικής εγκατάστασής έγιναν και τροποποιήσεις των προγραμμάτων χρήσης των υπολοίπων δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Τα προγράμματα χρήσης που προέκυψαν θα τεθούν για έγκριση από το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Μεγαρέων.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά τον κ. Άγγελο Βασίλαινα για την παραχώρηση του Πολυχώρου Ενημέρωσης & Επικοινωνίας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην συνάντηση για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διαμόρφωση προγραμμάτων χρήσης που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία τόσο των ίδιων των αθλητικών συλλόγων όσο και των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button