ΝΕΜ BC: «Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα τμήματά μας»

Με ανακοίνωσή της η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ενημερώνει ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο απολογισμός των αγωνιστικών της τμημάτων ήταν 2 νίκες και 1 ήττα. Το σημαντικότερο όμως, ήταν η επιστροφή των αθλητών/μαθητών της στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έπειτα από απραξία σχεδόν ενός μήνα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
ΑΜΦΙΑΛΗ – ΝΕΜ 78-37

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Από την αρχή η Αμφιάλη επέβαλλε το ρυθμό της, τον οποίο οι Παμπαίδες μας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε καμία στιγμή του αγώνα. Οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και κρουσμάτων COVID επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τον coach Μπούρη, καθώς φυσικά και στο σωματείο της Αμφιάλης για την εξαιρετική δουλειά, που διαχρονικά επιτελεί στον τομέα των υποδομών. Επόμενος αγώνας για τους Παμπαίδες μας εντός έδρας, την Κυριακή 30/1 στις 12:00 με τη Φιλία Περάματος στη ΝΕΜ BC ARENA».

ΠΑΙΔΙΚΟ
ΝΕΜ – ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 54-43

«Με νίκη ξεκίνησε και τη νέα χρονιά το Παιδικό Τμήμα μας απέναντι στην Νέα Πέραμο με σκορ 54-43. Έχοντας μέτρια απόδοση επιθετικά, αλλά με όπλο την άμυνα, οι Παίδες μας κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με σκορ 38-27. Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με κακές επιθετικές επιλογές ωστόσο, μέσα από την άμυνα και πάλι οι Παίδες μας βρήκαν τελικά λύση στα προβλήματα, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, κερδίζοντας τελικά με σκορ 54-43. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον coach Μπούρη, όπως επίσης και στα παιδιά της Ν. Περάμου. Επόμενος αγώνας για το Παιδικό μας, εντός έδρας, το Σάββατο 29/1 στις 17.00 με την Αιξωνή Γλυφάδας στη ΝΕΜ BC ARENA.

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΝΕΜ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 52-35.

«Μετά από σχεδόν 1,5 μήνα ξεκίνησαν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ μας με νίκη απέναντι στον Παννεαπολικό, την ομάδα του φίλου της ΝΕΜ coach Γιάννη Τιτάκη. Συμμετοχή είχαν όλα τα παιδιά, τουλάχιστον από ένα δεκάλεπτο, αφού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο σκοπός είναι η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού από όλα τα παιδιά και σε καμία περίπτωση η νίκη. Επόμενος αγώνας για το ΜΙΝΙ των αγοριών μας την Κυριακή, 30/1, εκτός έδρας με την Αμφιάλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button