Υποβολή ανοιχτής ερώτησης προς τον κ. Σταμούλη

Ο κ. Σταμούλης, όπως και κάθε «πολιτικός» που μετέχει στα κοινά μόνο και μόνο για εξυπηρετεί τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τα προσωπικά του συμφέροντα έχει αποφασίσει να ακολουθεί το δρόμο του άκρατου λαϊκισμού. Έχει αναγάγει τον εαυτό του σε μέγιστο κριτή των πάντων, δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση για την οποία δεν έχει αντιδράσει δυναμιτίζοντας το Δημοτικό Συμβούλιο επιχειρώντας να διαμορφώσει κλίμα ατελείωτης σκανδαλολογίας στο Δήμο.

 

Η Διοίκηση έχει επανειλημμένως χαρακτηρίσει επικίνδυνη την αφοριστική στρατηγική του κ. Σταμούλη, έχει στηλιτεύσει με επιχειρήματα και έχει αναδείξει το πόσο πολιτικά άσχετος και αδαής είναι, όμως αυτή τη φορά τον καλεί να απαντήσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα.

 

Ο κ. Σταμούλης φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα από την οικονομική κρίση, δεν διαβάζει εφημερίδες που μιλούν σχεδόν καθημερινά για τα οικονομικά αδιέξοδα της Κοινωνίας και των Δήμων, μπορεί να μιλάει με τους πολίτες αλλά φαίνεται ότι δεν τους ακούει. Δεν καταλαβαίνει σε ποια δεινή οικονομική συγκυρία βρίσκονται οι Δήμοι. Δεν έχει ιδέα από το τι σημαίνει επενδύσεις και μέσα στον μαγικό κόσμο του, φαντάζεται ότι στη σημερινή οικονομική κατάσταση μπορούν οι Δήμοιοι οποίοι βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται καθημερινάνα διώχνουν επενδύσεις και να αναλαμβάνουν τα τεράστια κόστη κατασκευής, συντήρησης και λειτουργίας εργοστασίων όπως αυτό της κοπριάς.

 

Ο επικίνδυνος λαϊκιστής κ. Σταμούλης, αγνοεί την συγκλονιστική αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, αντιδράόπως πάντασε μία τεράστια επένδυση στο Δήμο, προσβάλει – για άλλη μία φοράτη Διοίκηση και την εταιρεία που αναλαμβάνει τη λειτουργία του εργοστασίου και προβαίνει σε κινδυνολογία που ξεπερνά ακόμη και τον συνηθισμένο εαυτό του.

 

Είναι λογικό από την πορεία του, ο κ. Σταμούλης να αγνοεί το πώς λειτουργεί η οικονομία. Είναι πλέον αναμενόμενες οι παραληρηματικού χαρακτήρα δημόσιες τοποθετήσεις του, όμως ο κ. Σταμούλης δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπληροφορεί και να επιχειρεί να δηλητηριάζει διαρκώς την Κοινή Γνώμη του Δήμου.

 

Δεν έχει δικαίωμα να επιχειρεί να ακυρώσει μία επένδυση, και τη συνεργασία με μία εταιρεία διεθνούς κύρους στην οποία έχει  ανατεθεί εργασία από τον ΟΗΕ, έχει «δοκιμαστεί» στην απορρύπανση των ακτών μας από το πρόσφατο ναυάγιο, με τα καλύτερα αποτελέσματα  απασχολώντας μάλιστα προσωπικό από την περιοχή και το ίδιο θα γίνει και με το εργοστάσιο «Κοπριάς».

 

Ταυτόχρονα ο κ. Σταμούλης, όπως είναι πλέον αναμενόμενο, αγνοεί το τι συμβαίνει σήμερα με την κοπριά, αγνοεί το μεγάλο περιβαλλοντικό πλεονέκτημα από τη λειτουργία του εργοστασίου και ανακαλύπτει κινδύνους για το …περιβάλλον και την υγεία των πολιτών.

 

Την ίδια λογική ακολουθεί ο κ. Σταμούλης σε όλα τα δημόσια ζητήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες εβδομάδες σε δελτίο τύπου που δημοσίευσαν οι τοπικές εφημερίδες, ο κ. Σταμούλης, κατηγορούσε τη Διοίκηση για την «Κατασκευή της τρίτης δεξαμενής στη Ρεβυθούσα, που θα την καταστήσει ακόμη πιο επικίνδυνη».

 

Ταυτόχρονα ο κ. Σταμούλης, δεν αφήνει καμία δημόσια επίσκεψή του χωρίς να την παρουσιάζει στα τοπικά Μέσα (και καλά κάνει), ο κ. Σταμούλης ο οποίος κατηγορεί τη Διοίκηση για κάθε της ενέργεια, ο κ. Σταμούλης την ώρα που κατηγορούσε τη Διοίκηση για την επικινδυνότητα της Ρεβυθούσας, πραγματοποιούσε συνάντηση με τον Διευθυντή Εγκαταστάσεων της Ρεβυθούσας την οποία κράτησε κρυφή από την Κοινή Γνώμη του Δήμου.

 

 

Την ώρα που ο Δήμος, διαχρονικά έχει δώσει μάχες για τις εγκαταστάσεις στη Ρεβυθούσα, την ίδια ώρα που ο κ. Σταμούλης δημόσια τοποθετείται εναντίον των εγκαταστάσεων τις οποίες ο ίδιος χαρακτηρίζει επικίνδυνες, πραγματοποιεί μυστικές συναντήσεις με τον διευθυντή των εγκαταστάσεων Ι. Καραγιάννη, με μοναδικό στόχο άραγε, να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα;

 

Και ρωτάμε τον κ. Σταμούλη:

 

Ποιος ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης επίσκεψης;

Βρεθήκατε στις εγκαταστάσεις της Ρεβυθούσας και συναντηθήκατε με τον διευθυντή των εγκαταστάσεων για να καταγγείλετε την επικινδυνότητά τους;

Εάν ήταν αυτός ο στόχος γιατί κρατήσατε τη συνάντηση μυστική;

Μήπως τελικά η επίσκεψη σε αντίθεση με το δημόσιο λόγο του κ. Σταμούλη είχε στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων;

 

Ο κ. Σταμούλης είναι  υποχρεωμένος να δώσει σαφείς εξηγήσεις και να απαντήσει ποιος ήταν ο στόχος της επίσκεψης στις «επικίνδυνες εγκαταστάσεις» όπως ο ίδιος με περισσή ευκολία χαρακτηρίζει!

 

 

Ο λαϊκισμός είναι ο εύκολος δρόμος τον οποίο έχει επιλέξει ο κ. Σταμούλης, τώρα είναι υποχρεωμένος έστω και για μία φορά να πει την αλήθεια στους πολίτες.

Τελικά ποιος είναι ο σκοπός της ενασχόλησης σας με τα κοινά του Δήμου κ. Σταμούλη;

Το συμφέρον του τόπου ή η εξυπηρέτηση των προσωπικών σας συμφερόντων; Απαντήστε κ. Σταμούλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button