Υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από το δήμο Μεγαρέων

Πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, αγαπημένοι μου συμπολίτες.

 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξε το κόμμα μου, ο ΣΥΡΙΖΑ και με τοποθέτησε σε ‘τιμητική’ θέση στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη.

 

Με αυτή τη συμμετοχή αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μου το πρόσωπο του καθημερινού ανθρώπου. Της εργαζόμενης, της μάνας, της γυναίκας με το ξεκάθαρο ιδεολογικό πρόσημο που μέσα από τη δράση της στην περιφέρεια, προσπαθεί αθόρυβα να προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες και τους επαγγελματίες συμπολίτες της.

 

Η τιμή όμως θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη για το Δήμο μας, που μολονότι μεγάλος και παραγωγικός, χρόνια τώρα, δεν είχε εκπροσώπηση σ ένα βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

 

Αγαπημένοι μου συμπολίτες.

 

Πριν 7 μήνες αναλάβαμε μέσα σε ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες και σε ναρκοθετημένο πεδίο τη διακυβέρνηση της χώρας. Κάναμε και λάθη και τα αναγνωρίσαμε. Παρόλα αυτά καταφέραμε και κρατήσαμε την πατρίδα όρθια.

 

Μέσα σε 7 μήνες έγιναν αρκετά.

 

Προωθήσαμε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, όπου πάνω από 400.000 συμπολίτες μας πήραν κάρτα σίτισης, επιδότηση ενοικίου, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Θεσπίσαμε το νόμο για τις 100 δόσεις που έδωσε ανάσα στις επιχειρήσεις.

 

Καταργήσαμε τα 5 ευρώ για εξέταση στα νοσοκομεία.

 

Σταμάτησαν οι απολύσεις στο δημόσιο και πήραν πίσω τις δουλειές τους άνθρωποι που άδικα τις είχαν χάσει.

 

Ανοίξαμε το μέτωπο με τη διαφθορά και με το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες , καλούνται τώρα αυτοί που πρέπει να πληρώσουν στο δημόσιο.

 

Αυτή η κυβέρνηση για το σύντομο χρονικό διάστημα και τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες κλήθηκε να δράση, έδειξε δείγμα γραφής για το ποιά είναι και τι έχει σκοπό να κάνει.

 

Πρέπει να γίνουν περισσότερα. Είναι ένα έργο που σταμάτησε στο ξεκίνημά του, γιατί κάποιοι επέλεξαν να αποδυναμώσουν κοινοβουλευτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Κοινοβουλευτικά μόνο. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στις συνειδήσεις των πολιτών είναι αυτός που ‘μάτωσε’ σε μια διαπραγμάτευση για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

 

Γι αυτό και οι πολίτες,

 

Ξέρουν ποιοί  είναι αυτοί που μπορούν να εμπιστευθούν για την μεταρρύθμιση του κράτους

 

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, σ αυτούς που δημιούργησαν τη κρίση.

 

Ξέρουν ότι μόνο αυτοί που δεν ανήκουν σε μεγαλοοικογένεις και τζάκια θα τολμήσουν να αναμετρηθούν με τη διαφθορά.

 

Γι αυτό τώρα διεκδικούμε τη μεγαλύτερη λαική στήριξη.

 

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι τοπικές οργανώσεις σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο με τα πανάξια στελέχη μας ,με το χέρι στη καρδιά και το μυαλό στο αύριο, σας καλούμε να στηρίξετε το νικηφόρο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλεται αποφασιστικά, να τελειώνουμε με το χθες και να συνεχιστεί το έργο που μόλις ξεκίνησε.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button